Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRITVORU

Poznati detalji zločina u Istri: Nijemac nožem napao policajca kako bi sakrio da je provalio

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Davor Javorović/PIXSELL
26.01.2022.
u 16:33

Postoji osnovana sumnja i da je u popodnevnim satima 24. siječnja 2022., na području Tara, mahao nožem prema policijskim službenicima kako bi ih onemogućio da ga legitimiraju, nakon čega su ga policijski službenici uspjeli svladati - stoji u priopćenju ŽDO u Puli.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja 31-godišnjeg državljanina Savezne Republike Njemačke te je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da bi počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, kazneno djelo teške krađe te kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 31-godišnjak u popodnevnim satima 24. siječnja 2022., na području Tara, u nakani da liši života 47-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske, kako bi spriječio da bude otkriven kao počinitelj kaznenog djela teške krađe, uboo ga nožem u predjelu prsnog koša, a do smrtnog ishoda nije došlo zbog okolnosti i liječničke intervencije - navode iz Županijskog državnog odvjetništva u Puli. 

Sumjanju da je u popodnevnim satima 24. siječnja 2022., na području Tara, nasilno ušao u prostor motodroma te uzeo i za sebe zadržao alat i računalnu opremu. Osim toga, sumnja da je razbio staklo na aparatu za piće i uzeo za sebe određen broj limenki pića. 

- Postoji osnovana sumnja i da je u popodnevnim satima 24. siječnja 2022., na području Tara, mahao nožem prema policijskim službenicima kako bi ih onemogućio da ga legitimiraju, nakon čega su ga policijski službenici uspjeli svladati - stoji u priopćenju ŽDO u Puli. 

Sudac istrage Županijskog suda je, na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Puli-Pola, odredio okrivljeniku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

VIDEO: Netko je bio aktivan i na Instagramu Mateja Periša. Otac: Važne su mi samo službene informacije.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Tripoli
17:20 26.01.2022.

Na jednom "regionalnom" portalu piše ..Hr policija uhapsila njemačkog državljanina Nebojšu S. hahaha

BA
Barbasmora
21:15 26.01.2022.

CRO migrant iz Njemacka,!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije