Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEŽAO BEZ SVIJESTI

Poznati detalji nesreće: Prijatelji ga odgovarali od skakanja, ali nije ih poslušao

Šibenik: Vozilo hitne pomoći na rivi čeka pacijente s otoka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.07.2020.
u 12:17

Na mjesto nesreće odmah je stigla hitna pomoć koja je 15-godišnjaka prebacila na Hitni kirurški prijam. U nedjelju popodne operiran je i zbrinut na intenzivnoj.

Kupanje na splitskim Bačvicama u nedjelju poslijepodne završilo je s teškim posljedicama za 15-godišnjaka iz mjesta u okolici Splita.

Tinejdžer je, naime, sa svojom ekipom došao na plažu oko 15 sati, a dva sata poslije odlučio je skočiti na glavu u more s betoniranog dijela obale ispred noćnog kluba na plaži gdje je dubina mora od metar do najviše metar i pol.

Kako doznajemo, prijatelji su mu govorili da to ne radi, da je preplitko za takav skok, no 15-godišnjak ih nažalost, nije poslušao. Skočio je na glavu, udario u dno i ostao bez svijesti. Slomio je vratnu kralježnicu, piše portal 24sata.hr.

Muškarac koji se našao u blizini odmah je priskočio u pomoć i okrenuo ga je kako se ne bi nagutao mora. Na mjesto nesreće odmah je stigla hitna pomoć koja je 15-godišnjaka prebacila na Hitni kirurški prijam. U nedjelju popodne je operiran i zbrinut na intenzivnoj.

Ključne riječi

Komentara 12

AD
admzaq
13:03 27.07.2020.

Đaba ga prijatelji odgovarali. To su te godine kada ti je samo nebo granica. I sam sam jednom u tim godinama udario glavom o kamen na dnu nakon skoka. Dobro sam se stresao. Sva sreća pa nisam dovoljno jako udario, ali bilo je dovoljno da mi više nikada nije palo na pamet da skačem u more.

DU
Deleted user
12:41 27.07.2020.

vrag ne da mira... tu vidiš da je plitko. to su godine dokazivanja. razuma nema... jadan on za cijeli život...

NE
neboiznadzagreba2
12:23 27.07.2020.

Jadnik, ode od kuće na nogama, vrati se u kolicima, Bog njemu i obitelji podario snagu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije