Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO ZAVRŠIO U RIJECI

Poznat uzrok nesreće kod Požege: Policija traži vozača koji je pobjegao, putnik (30) u teškom stanju

Trenkovo: Skrivio prometnu nesreću pa sletio u potok Veličanku, policija traga za počiniteljem
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/16
27.08.2023.
u 14:49

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kada je vozač Honde stranih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku i lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio automobila VW požeških registracija

Požeško-slavonska policija oglasila se u poslijepodnevnim satima o nesreći koja se jutros dogodila između Požege i Mihaljevaca. Kako smo ranije pisali, nakon nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila vozač Honde pješke se dao u bijeg i tako ostavio putnike koji su se nalazili u skršenom automobilu koji je sletio u rijeku Veličanku.

Policija je tako izvijestila kako je do nesreće došlo kada je vozač Honde stranih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku i lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio automobila VW požeških registracija. 

Trenkovo: Skrivio prometnu nesreću pa sletio u potok Veličanku, policija traga za počiniteljem
1/6

 

- Vozač osobnog automobila marke Honda je nakon toga udario u metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke, dok je 70-godišnji vozač osobnog automobil Volkswagen sletio u putni kanal - javila je policija.

POVEZANI ČLANCI:


 

U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz Honde teško. Vozač Honde koji se dao u bijeg trenutno je i dalje nepoznat te ga policija traži, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

>> VIDEO Stiže nam velika promjena vremena. Jednu regiju zahvatit će već večeras

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MalenaB.
MalenaB.
15:10 27.08.2023.

Kakva beščutnost...za to bi trebala bit stroža kazna .

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
15:45 27.08.2023.

"izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" zar to nije isto kao kada se nekom ogrebe retrovizor na parkiralištu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije