Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKONSTRUKCIJA UBOJSTVA SABLJE
Povratak na članak

'Pozdravili smo se i zagrlili. On mi je pričao nešto nepovezano, a onda mi je uperio pištolj u prsa'

Sabljo je te noći ubijen u Ritzu s više hitaca iz pištolja, a za njegovo ubojstvo osumnjičen je Kristijan Knego (37), voditelj zaštitarske službe. Osim Knege, osumnjičen je i Dorijan Mraković (26), policajac PU zagrebačke koji je pod suspenzijom od studenoga 2021.

Komentari 4

SA
sasha68
16:11 24.04.2023.

dakle dajete imena,prezimena, god, cak i obitelj i njihova imena, nema zastite osobnih podataka..zasto onda ni danas ne znamo imena ljudi koji su bacili bombu na hepovce ili onog drčnog srb-a sta je napao djevojcicu i vojnika hv u kninu?? niste nasli za shodno o tom javiti, nebitno je

VL
Avatar Behemot
Behemot
15:13 24.04.2023.

Kad ga se već Pravosuđe i Policija plaše, zaštitar ga je vrhunski riješio.

VL
BP
Besposlen pop
17:34 24.04.2023.

Ovoj četvoricu pripadnika ATJ Lučko trenutni otkaz! Ili rade kao redari ili reketare, biraj

VL
DI
Dingač
14:38 24.04.2023.

ovo je stopostotno naručeno ubojstvo. iza svega stoji političar koji je Sablji zatvorio usta. iako je Sablko bio kriminalac, nitko mu nije imao pravo jednostavno suditi na ulici. samo je sud mogao osuditi oboje. ove gluposti koje zastitari pričaju ne drže vodu. treba istražiti tko je političar naručitelj ubojstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.