Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAO SE ISPRIČATI
Povratak na članak

Požari haraju zemljom, a australski premijer otišao na Havaje na godišnji odmor

Požari koji haraju Australijom od rujna su izazvali smrt osmero ljudi, razorili više od 700 domova i spalili milijune hektara zemlje.

Komentari 7

Avatar nekineki
nekineki
14:24 20.12.2019.

u ovoj današnjoj situaciji šizofrene političke (ne)korektnosti svi prisiljeni na autocenzuru i konstantnom 'hodu po jajima'

VL
ZB
Zoki-Bijela
07:54 20.12.2019.

Da ne propadne Svugdje ista bagra..

VL
AP
Ante Potina
10:30 20.12.2019.

A di da ode kad je u Austriji sve popaljeno.

VL
DU
Deleted user
22:46 20.12.2019.

Prime minister kojeg smo imali 2 mandata prije njiga je bio dragovoljni vatrogasac i iso gasit pozare pa leftardima u vlastitoj stranci nije valjo pa su ga smjenili. Ko ce stoci ugodit.

VL
SO
Sotona
12:50 20.12.2019.

Požari haraju zemljom, a australski premijer otišao na Havaje na godišnji odmor, Mnogi mentalni jadnici misle da je on vatrogasac i da mora da gasi ili da se guta i smeta tamo : Ima premijera i država gdje premijer na na primjer vjeruje u svoj narod i sposobnost svoga naroda da radi svoj posao i bez stalnog prisustva i nadzora premijera. kako znamo naši vatrogasci su izborili totalno na smrt iako su i Premijer i Predsjednik i zamjenik predsjednika bili u Hrvatskoj pa i mnogi generali ! Znači da ima pametnih koji misle ako je negdje poplava kao u Gunji da premijer ne smije u EU putovati ili u Ameriku dok sve ne presuši i on se uvjeri ..... Sjetimo se kad su se avioni zabili u neboder u Americi kako su se predsjednik i ministri i generali posakrivali u podzemne bunkere i neki su drhtali muški sigurno .. Vatrogasci su ti koji to rješavaju a ne Plenkovič-ili Kitarović .. Samo to nekima ne ide u tintare ...

VL
SA
samograd
21:25 20.12.2019.

Što će reći mudroslovi koje se može čuti svakodnevno" ovo ima samo kod nas" itd .Kad je gorilo kod nas Plenković je bio na požarištu , al kad narod kuka na sve onda mu nitko ne može pomoći ,da Hrvatii rade više nego kukaju i ser..u za svaku sitnicu država bi nam bila od zlata!

VL
MI
midea
11:21 20.12.2019.

a što bi trebao , gasiti požare?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.