Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

Pod nadzorom požari na području Promine, Svilaje i Kistanja

požar
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
25.08.2017.
u 09:26

U Kistanjama su još aktivni požari kod vodotornja, na području sela Bjelanovići, Ležajići i Macure, no svi su pod kontrolom

Iako požari na području Promine, Svilaje i Kistanja još nisu lokalizirani, iz Županijskog centra 112 Šibenik javljaju da je stanje u petak ujutro puno mirnije, a vatrogasci sve požare drže pod nadzorom.

„Stanje na požarištima u županiji jutros je relativno mirno. Požari na Promini, Svilaji i na području Kistanja još nisu proglašeni ugašenima ni lokaliziranima, ali više nema izdimljavanja. Vatrogasci su na terenu, dogašavaju požare ali oni više ne predstavljaju opasnost za ljude i imovinu“,  kazali su u šibensko-kninskom ŽC 112.

požar
1/24

U Kistanjama su još aktivni požari kod vodotornja, na području sela Bjelanovići, Ležajići i Macure, no svi su pod kontrolom i očekuje se da bi do uskoro mogli biti lokalizirano.

Komentara 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:54 25.08.2017.

Imamo Hrvatsku pa gori kao svoje na svome. Neka pati kome smeta jer naša hrvatska je najvatrenija zemlja sveta. Mi hrvati, mi hrvati..

MG
milerazbojnik@gmail.com
10:32 25.08.2017.

pročitah jučer izjavu pobudaljene žene koja kako navode reče mrzim srbine i zato podmetnuh požar pa bih svakoj takvoj budaletini i budalama rekao mrzi ti koliko hočeš koga ali nisi ti samo potpalila njih nego si potpalila i hrvatsku državu i pluča naroda manijakinjo jedna i s svakim takvim treba postupit po sili zakona najmanje pet ili više god rrobije pa nek si misli ili nek glumi budalu ili je budala i mir .jednom rječju toliko požata nije bilo nikad več ih je neka budaletina sama radi svojih pobuda izazvala ili je neko plačen da rastjera ljude pa da turisti odu drugdje na ljetovanje po mom se o tom tu radi u največem djelu slučajeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije