Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dovršeno istraživanje

Požar pod automobil podmetnula 25-godišnjakinja?

požar
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
27.10.2015.
u 11:42

U policiji nisu precizirali kojim se motivima vodila osumnjičena za podmetanje požara

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje u vezi požara u kojemu su 30. rujna u 5 sati ujutro u Ulici Petra Krešimira IV. u središtu Slavonskog Broda u potpunosti izgorjela tri automobila, a još dva su oštećena.

Za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom policija je osumnjičila 25-godišnjakinju, protiv koje podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. U policiji nisu precizirali kojim se motivima vodila osumnjičena za podmetanje požara. Dokaže li joj se krivnja, prijeti joj zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci do pet godina.

Požar su ugasili pripadnici brodske Javne vatrogasne postrojbe, a težeg ozljeđivanja osoba, srećom, nije bilo.

>> Podmetnut požar u skladište sjena u Zadru

>> Svjedoku u aferi Gavrilović zapalili mercedes

Komentara 2

ZA
zambezi
12:40 27.10.2015.

Valjda ce i štetu nadoknadit vlasnicima.

OB
ObrenM
13:51 27.10.2015.

Javno bicevanje i rad za namiru stete.Zasto je anonimna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije