Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne otvarajte prozore
Povratak na članak

Požar na čakovečkom odlagalištu otpada stavljen pod nadzor

Kako je izvijestio predsjednik Stožera za civilnu zaštitu Grada Čakovca Mario Medved, požar je planuo u poslijepodnevnim satima na četvrtoj odlagališnoj plohi i proširio se na dio zatvorenog odlagališta na kojem se nalazi uskladišten plastični otpad.

Komentari 4

DU
Deleted user
07:55 26.05.2019.

Tko ce odgovarati za ovu eko. katastrofu? Stetni plinovi mogu utjecati na Vase zdravlje. Prema slikama uzrok pozara se nikad nece otkriti.

VL
DU
Deleted user
08:02 26.05.2019.

Analizirajte odpad. Najvise ga je iż prehrambenea, kemijske i farmaceutske industrije. Oni to sustavno rade vec godinama, a odpad zbrinjavamo svi, a pocinitelji i nadalje neodgovorno zagadjuju prirodu.

VL
DE
deda1234
08:16 26.05.2019.

Onda su dizelasi krivi..

VL
BR
branimir03
09:31 26.05.2019.

ovo se moralo dogoditi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.