Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRA POD KONTROLOM

FOTO/VIDEO Ugašen požar u bjelovarskoj tvrtki: Gradom se širio gusti crni dim, osjetio se miris paleži

Bjelovar: U prostoru tvrtke Kronospan izbio je požar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/22
25.03.2024.
u 17:55

Bjelovarčani su javili kako se gradom širio crni dim, a osjetio se i miris paleži. Na teren je izašlo 12 vatrogasaca u pet vozila

Gusti crni dim širio se Bjelovarom u poslijepodnevnim satima, nakon što je u tvrtki Kronospan CRO izbio manji požar, javlja Moj Portal. U požaru koji je izbio nema žrtava, ali je nastala materijalna šteta. 

Bjelovarčani su javili kako se gradom širio crni dim, a osjetio se i miris paleži. Na teren je izašlo 12 vatrogasaca u pet vozila.

- Požar je lokaliziran, ali još traje sanacija požarišta zbog kompleksnosti postrojenja. Riječ je o incidentu u tehnološkom procesu i treba proći nešto vremena da se to sve skupa sanira - objasnio je glavni zapovjednik JVP-a Bjelovar Davor Đalog.

GALERIJA: U prostoru tvrtke Kronospan izbio je požar

Bjelovar: U prostoru tvrtke Kronospan izbio je požar
1/22

VIDEO: Ugašen požar u bjelovarskoj tvrtki: Gradom se širio gusti crni dim, osjetio se miris paleži

 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije