Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesno
Povratak na članak

Povjerenstvo sa zebnjom čeka Kuščevićev zakon

Nataša Novaković nada se da novi zakon neće zakomplicirati rad njezina Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa

Komentari 6

Avatar gordi
gordi
20:20 08.12.2018.

kakav zakon o sukobu interesa to bandi na vlasti i svim onim koji su nemilosrdno pljačkali Hrvatsku ide na ruku....uvest zakon o porjeklu imovine pa neka dokažu kako su došli do enormnog bogatstva uglavnom ti neradnici i partijski uhljebi....mislim da će kod nas nekakvi prsluci uskoro ali puno gori nego oni u Francuskoj

VL
RO
ronyday
11:27 09.12.2018.

Povjerenstvo je podružnica UDBA-e, kojoj je glavna zadaća štititi zločince i kriminalce komunjarske partije i rušiti HDZ i sve neprijetalje tekovina zločinačke komunističke revolucije. Tu podružnicu koja čuva razne bitange kao što su drugovi mesić, linić, čačić, obrsnel, josipović, milanović,ić, tedeski, galić, radman, bajić, cvitan... od ruke pravde. Na žalost ogroman je niz tih komunjarskih kriminalaca i mafijaša

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:20 09.12.2018.

Kurčević je pokvareniji nego je svojevremeno bio Ivić Pašalić

VL
AB
abendblatt
14:09 09.12.2018.

To i takvo Povjerenstvo treba odmah ukinuti,jer sukob interesa ne postoji,postoje samo interesi, koji ako nisu protuzakoniti su legalni interesi gradjana,u sukobu sa svojom ideologijom je bila i Dalija Oreskovic,zato i je smjenjena.

VL
MA
Machak
08:31 09.12.2018.

Nije Povjerenstvo to koje "sa zebnjom" čeka zakon nego smo to mi, građani kojima je Povjerenstvo bar malo davalo do znanja u kakva se mućkanja "dužnosnici" upuštaju ne bi li se oparili ili uhljebili svoje. Ali budući ova vlada a posebno Premijer nastavljjua s politikom "nije točno ono što vi vidite, točno je ono što JA kažem da vidite" a diktatorske karakteristike dotičnog provire svako malo kad ga netko kritizira - ne očekujem ništa dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.