Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽALI SASTANAK
Povratak na članak

Ramljak umirio dobavljače, neće doći do obustave isporuke roba

Proizvođači i dobavljači Agrokora u ponedjeljak su poručili kako će obustaviti isporuku robe od 29. svibnja ako se do tada ne ispune njihovi zahtjevi

Komentari 3

OB
ObrenM
10:15 24.05.2017.

Dalicku i Ramljaka uzeti ozbiljno nakon izjava dobavljaca da su sve lagali.Puku pricaju bajke,a istina je avansno placanje stranim dobavljacima,a nasoj sirotinji ponovo nista.

VL
DU
Deleted user
16:07 24.05.2017.

Agrokor je otišao nepovratno, sve ostalo je skrivanje istine i stavljanje činjenica pod tepih. Nitko još nije niti spomenuo tko i kako će vratiti 40 milijardi dugova!!?? Dobavljačima bi bilo bolje da počnu tražiti nove kupce na inozemnom tržištu. Ili im je ovako ipak bilo bolje, umreženi i naoko sigurni u čarobnom krugu mjenica ali ispalo je potpuno drugačije jer se Todorić sumanuto zaduživao.

VL
RI
rikavac
16:26 24.05.2017.

Nema sta kad je to Ramljak rekao njegova rijec vrijedi kao presjednicino da cemo bit kao Svicarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.