Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Divjak:
Povratak na članak

'Povećanje plaća bez promjene uredbe o koeficijentima ne bi bilo dobro'

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek kratko je poručila da su svi zaposleni u javnim i državnim službama potplaćeni s obzirom na svoju stručnost

Komentari 3

BB
Bruno_Bear1
09:25 17.10.2019.

Drugarica je zlo za obrazovanje naše djece, a plod bolesnih koalicija, da marginalci od 2 % mogu ucjenjivati vladu. Zato trebamo novi izborni zakon.

VL
ST
stefj
09:03 17.10.2019.

Možda su neki u državnom/javnom sektoru potplaćeni s obzirom na struku, ali sigurno su preplaćeni za količinu posla i kvalitetu posla koji obavljaju. Kao što znamo te iste strukture su po listama tamo negdje uz bok s Venezuelom i Afričkim državama po efikasnosti i korupciji, sve ispod 120-130 mjesta... I uz to ih ima previše, puno, puno, previše... No to očito nema veze jer je vlada odlučila dokrajčiti realni sektor, potaracati i posipati solju da slučajno više nikada tu nešto ne naraste... Pravi poticaj mladima (stručnima i sposobnima) da odu iz Hrvatske...

VL
Avatar freen
freen
09:46 17.10.2019.

ja tim prosvjetarima niti kune nebih dal,to su veliki neradnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.