Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Potvrdio odvjetnik: Mladić koji je u Požegi pretukao vojnika pušten iz pritvora

Požega: Lampioni kod NK Eminovci u kojem je trenirao Jakov Bo?kaj
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
14.05.2023.
u 16:54

M.K. je nekoliko puta udario Bočkaja koji se srušio na pod, nakon čega njegov napadač nije odustao od šutiranja mladića koji ga nikako nije mogao spriječiti

Nakon 25 dana u istražnom zatvoru u petak je na slobodu pušten 20-godišnji M.K. koji je 15. travnja na smrt pretukao Jakova Bočkaja (21), mladog hrvatskog vojnika, na parkiralištu u Požegi. Tijekom vikenda je uočen u mjestu, a vijest je potvrdio i njegov odvjetnik Igor Juranović.

- Predmet je još uvijek u fazi istrage i mogu vam jedino potvrditi da je 12. svibnja moj klijent pušten iz istražnog zatvora - kazao je odvjetnik danas za Jutarnji list. Nije otkrio je li uvažena žalba na pritvor ili je M.K. pušten iz požeške kaznionice jer su ispitani svi svjedoci čime su ispunjeni uvjeti za njegov izlazak na slobodu. 

Podsjetimo, u slučaju koji je prošli mjesec potresao hrvatsku javnost, dvojica mladića posvađala su se, navodno oko djevojke, u kasnu noć na javnom parkiralištu. M.K. je nekoliko puta udario Bočkaja koji se srušio na pod, nakon čega njegov napadač nije odustao od šutiranja mladića koji ga nikako nije mogao spriječiti. 

M.K. se zatim udaljio, a Bočkaja su pronašli mladi stanovnici Požege koji su pozvali hitnu pomoć koja je polusvjesnog Bočkaja odvezla u bolnicu. M.K. se kasnije vratio na mjesto napada i pravio da pomaže policiji u istrazi, no snimke nadzornih kamera ubrzo su pokazale da je upravo on napadač. Bočkaj je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici u nedjelju ujutro.

VIDEO Napadačev otac posjetio kuću pretučenog mladića: 'Ubijene su dvije obitelji'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:25 14.05.2023.

Divna vijest za majčin dan! On kao dobar dečko koji je ubio samo čovjeka mora biti kod kuće sa svojom, mamom, pa su ga pustili iz zatvora. Što koga briga, što je jedna druga majka danas išla na grob svoga sina.

Avatar anlaser
anlaser
08:34 15.05.2023.

pretukao ? Sada se tako zove ubojstvo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije