Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENA ODLUKA SUDA
Povratak na članak

Afera Vila Harmony: Vrhovni sud odbio žalbe okrivljenika da se izdvoje neki dokazi

USKOK Josipa Bienenfelda, načelnika Samostalnog sektora za pravne poslove u Ministarstvu graditeljstva, Željka Koricu, bivšeg inspektora u Ministarstvu graditeljstva,  Borislava Bašića, prokurista splitske tvrtke Špinut, Zorana Sikiricu, člana uprave tvrtke Špinut te još nekoliko osoba  tereti za niz koruptivnih djela, koja uključuju i primanje mita

Komentari 6

JA
Jania
11:37 22.04.2021.

Prava ironija da se ovakava "šaka u oko" nazove Harmony. Potpuni nesklad u prostoru.

VL
TO
TORQUEMADA
12:45 22.04.2021.

Država bi mogla oduzimati ovakve objekte i gospodariti njima, makar i iznajmljivala sobe po manjoj cijeni i time nametnuti svima princip po kojem će postupati u svim sličnim slučajevima. To bi moglo imati neko kulturološko i odgojno djelovanje na šire društvo i smanjiti ambicije svim kriminalcima u nastajanju, kao i koruptivnim apetitima unutar državne administracije. A da je ružna, ružna je. Nikada ne bih poželio boraviti kao gost u takvom objektu. To je baš slika i prilika nekih naših ljudi, njihova dometa razmišljanja i estetičke svijesti izvođača i kreatora ovakvih zamisli.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
11:44 22.04.2021.

Za ovu "harmoniju" treba oduzeti licencu i arhitektu i ljudima iz prostorno urbanističkog ureda. Ne treba biti stručno obrazovan da se vidi kakva je nakarada učinjena prostoru.

VL
TM
trade_mark
11:44 22.04.2021.

ova ružnoća je slika i prilika državne i lokalne administracije: nakaradno, glomazno, neljudski! onome tko je projektirao ovu gadariju treba oduzeti dozvolu za rad, a onoga tko ju je naručio dobro debelo kaznit da mu više nikad ne padne na pamet radit ovakve perverzije. fuj!

VL
DU
Deleted user
11:07 22.04.2021.

I ovaj slučaj pokazuje da kod nas ne funkcionira pravna država, a sam slučaj je dokaz kako HR nije zemlja u kojem se investitori cijene bez obzira odakle dolaze.

VL
Avatar IvanR
IvanR
12:02 22.04.2021.

Dinamit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.