Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Potrošili smo 15 godina na jalove rasprave o klimi

Do kraja stolježa smrti zbog klimatskih promjena koštat će 141 milijardu dolara

Komentari 5

Avatar Django
Django
12:07 25.11.2018.

Sva sreća da je tako. Da smo prije 15 godina uveli mjere protiv, kako se tada tvrdilo, “globalnog zahlađenja” i “novog ledenog doba”, koliko bi tek danas bilo ovo “globalno zatopljenje” i “porast razine oceana”? Treba jednostavno prirodi i majčici Zemlji pustiti da radi ono što je radila milijunima godina do sada, jer su ljudi ionako po tom pitanju nemoćni bilo što popraviti ili pokvariti. Biti će kako biti mora.

VL
MA
mare100
11:33 25.11.2018.

15 godina jalovog istraživanja i milijarede bačene u vjetar još trebaju najmanje 5 godina do konkretnog podatka,ali najvažnije da su pronašli krivca Trunpa koji je na vlasti samo 2 godine.Napredno nama se što reći poslije ovakvih izjava još malo paa će Trunp bit dežurni krivac za sve što se dešavalo na američkoj i svjstsko jsceni prije nego je bio na vlasti.

VL
DU
Deleted user
10:24 25.11.2018.

Potrosili 15 godina na jalove rasprave??? A Trump je na vlasti samo dvije godine i sve mu se trpa na leda. Lopine manipulatorske.

VL
DU
Deleted user
10:23 25.11.2018.

A mi smo platili milijarde Eura i Dolara za poreza i razlicitih taksi za pseudo regulaciju klime na koju uopste ne utjecemo. Gdje je taj sav novac danas? U cijim je depovima? U Sorosevim i u depovima lopova koji su skovali tu izmisljotinu o klimi da bi samo izvukli novac od naroda i ucinili ga jos siromasnijim i lakse ga manipulirali. Dubrad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.