Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blizanke iz australije

Potrošile više od milijun kuna na estetske operacije kako bi izgledale sličnije

blizanke
Foto: Youtube Screenshot
1/2
08.03.2014.
u 21:48

Sestre koje su rođene u samo minutu razlike svaki trenutak provode zajedno i sve u životu dijele - posao, auto, Facebook profil. U svom domu žive s majkom, spavaju u istom krevetu a dijele čak i dečka.

Blizanke iz Pertha u Australiji Lucy i Anna DeCingue potrošile su 130.000 funti (oko 1.200.000 kuna) na implantante za grudi, punjenje usana i tetoviranje obrva kako bi izgledale što sličnije, javlja Daily Mail.

Sestre koje su rođene u samo minutu razlike svaki trenutak provode zajedno i sve u životu dijele - posao, auto, Facebook profil. U svom domu žive s majkom, spavaju u istom krevetu a dijele čak i dečka. No tolika bliskost im nije bila dovoljna pa su potrošile pravo bogatstvo na estetske operacije kako bi izbrisale i ono malo fizičkih razlika među sobom. 

Iako su ih upozoravali da bi njihova ekstremna bliskost mogla dovesti do ozbiljnih problema u budućnosti, osobito ako se jedna od njih odluči udati i odseliti ili ako jedna od njih umre, blizanke se ne brinu previše.

- Ne možemo zamisliti dan kad nećemo biti u društvu jedna druge. I da budem iskrena ne mislim da će se to ikada dogoditi- rekla je Lucy.  

>> Razdvojene blizanke upoznale se zahvaljujući društvenim mrežama

Komentara 2

ME
melinda
22:00 08.03.2014.

b olesnice

DU
Deleted user
22:03 08.03.2014.

ahahaaa a sto bi vi pisali da vam nije daily maila ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije