Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasi srbijanskih logora

Potresna svjedočanstva sa suđenja majoru JNA-a: 'Razapeli su me kao Isusa na zid i tukli pendrecima'

15.06.2023.
u 17:22

- Po mene su došla četiri naoružana vojnika s pendrecima i odvela me na razgovor kod Medića koji me pitao što sam radio tijekom obrane. Nikada ga ranije nisam vidio. Uzeo je pištolj, stavio mi ga u usta i repetirao - ispričao je Ante Vranjković (83), zamjenik Blage Zadre

Komentara 14

SI
siny
17:41 15.06.2023.

Jos se dosta ovakvih JNA junaka slobodno sece

BE
Berri
17:52 15.06.2023.

Ono što mene smeta je da na ovoj fotografiji major JNA izgleda uljuđeno, a ovaj pravosudni policajac kao MMA borac. Dakle, jasnom mi je tko je major JNA i što je radio, ali mi nije jasno zašto Ministarstvo pravosuđa i uprave nije naložilo da pravosudna policija bude jednoobrazno odjevena, da ovaj istetetovirani ima dugu jaknu i da umjesto sivih čarapa kupljenih na Hreljiću stavi plave čarape?

EJ
ejStef
11:30 16.06.2023.

S jedne strane imamo ovakve sudske procese i čeka se još hrpa njih jer su počinitelji nedostupni, a s druge strane imate hrpu ljudi s istim znakovljem, pod istom zastavom u Kumrovcu i nikome ništa. Ne samo to, nego se i djeca u Zagrebu oblače u uniforme sa šajkačama i zvezdom na čelu. Zar nismo imali dosta takvih? Od Hit..er jugenda do Titovih pionira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije