Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI UVJETI
Povratak na članak

Potres pokazao užasno stanje života životinja: Umjesto države, životinje spašavaju volonteri

Ono na što se naišlo na terenu upućuje na dugotrajnu lošu praksu postupanja sa životinjama i neprovođenje zakonskih propisa, govore iz udruge

Komentari 7

BU
burza
12:13 14.01.2021.

Svaki vlasnik je odgovoran za svoju zivotinju

VL
DI
Dino123
11:33 14.01.2021.

Rješenje je dozvola za držanje psa i sterilizacija pasa bez papira.Ljudi neće mlatiti i stavljati na lanac psa za kojeg su dali 1000e, a neće više biti potrebe za azilima.

VL
AF
afer
12:34 14.01.2021.

Za sve vam je država kriva.

VL
SI
sisavac
11:32 14.01.2021.

čemu državu tu spominjete, kad se zna jasno čija je odgovornost dobrobit životinja?! vlasnika, tj. posjednika. županije, gradovi i općine, su zaduženi za kontrolu tih stvari, ne država. za novinara je očito država nadležna i odgovorna za sve, pojedinac za ništa. čemu onda onaj referendum o neovisnosti hrvatske, čemu prelazak na tržišnu ekonomiju, kapitalizam, smanjivanje utjecaja države, liberalizam, ono, napredak..? čemu? što ste se onda bunili protiv 'srba', komunista, niste kao smjeli pjevati hrvatske pjesme, vilu velebita, lijepu našu? sad pjevajte i uz te pjesme izvolte prihvatiti svoju osobnu odgovornost. odnos prema životinja govori i o tome o kakvim se ljudima tu radi. ne svi, al lijepi dio njih.

VL
SK
SkvikiZg
11:29 14.01.2021.

Gdje su sad udruge o zastiti zivotinja. Domaca zivotinja se drzi svojeg doma zna se ko je gazda.

VL
FE
fefellerunt
13:44 14.01.2021.

Kakvo je to držanje psa na lancu u dvorištu? Treba ga pustiti, pa možda očerupa koju kokoš kod susjeda ili ugrize nekoga , ova gomila beskorisnih blebetala, kao nekakvih zaštitnika, trebala bi znati da pas u seoskom domaćinstvu nije zaa šetnju po parku , većini tih "seljaka" ne pada na pamet da spava sa svojim psom ili ruča sa njim, što ne znači da ga ne voli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.