Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ RATA
Povratak na članak

Potpisan mirovni sporazum s talibanima

Prema sporazumu od 29. veljače, NATO-ove snage završit će povlačenje iz Afganistana u roku od 14 mjeseci, a SAD će smanjiti svoje snage u Afganistanu za 8600 vojnika od njih ukupno 13.000 u roku od 135 dana od sporazuma s talibanima

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
15:36 18.03.2020.

Staje naime uvjek naime! Nato i Amerika izgubila rat protiv Talibana strava. Nakon dvadeset godina kuci u stvari tamo ih nitko nije zvao. Strasno stotine tisuca ljudi izginulo nizasto.

VL
DU
Deleted user
04:03 19.03.2020.

Trump je donio dobru odluku sto je prekinuo rat. Afganistanci moraju sami odluciti sto zele i kakvu drzavu zele. Islamisticku ili civiliziranu/sekularnu. Jedino oni to mogu rijesiti sami. Dosta su drugi ratovali za njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.