Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRILO SUDIONIKE U PROMETU

Potjera na autocesti kod Zagreba: Dva vozila bježala policiji, jedno je zaustavljeno

Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
14.01.2024.
u 21:14

Karlovačka policija zaustavila je jedno od vozila, dok je drugo prešlo na područje Policijske uprave zagrebačke

Nakon 17 sati na prometnicama Karlovačke županije došlo je do potjere. Kako navodi Radio Mrežnica, najmanje četiri policijska vozila pokušavala su zaustaviti dva vozila. Kako isti izvor doznaje od očevidaca, policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su potjeru za vozilima kojima su vjerojatno upravljali krijumčari migranata

Vozila su se navodno kretala autocestom prema Zagrebu, a na čvoru Lučko bila su postavljena policijska vozila. Ona se sada tamo više ne nalaze. Karlovačka policija zaustavila je jedno od vozila, dok je drugo prešlo na područje Policijske uprave zagrebačke.

"Jurnjava po prometnicama kao iz filma", kazao je jedan muškarac za Radio Mrežnicu, a još nekoliko sudionika u prometu komentiralo je kako su se tijekom potjere "smrzli od straha".

VIDEO Ujedinjeni roditelji u Vukovaru prosvjedovali: Ne moramo se voljeti, ali moramo znati da smo u gradu sigurni

Komentara 4

Avatar marlony
marlony
21:54 14.01.2024.

Narko ili duhanska mafija

PE
pežo
21:50 14.01.2024.

Hrvatska sa vladom postaje hot-spot te će ih uskoro biti više od Hrvata.

CH
chemica
22:06 14.01.2024.

Jesu li opet ubili čijeg mamu i tatu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije