Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U ZADRU

Posvađao se s bratom koji je došao posjetiti majku pa ga izbo nožem. Smrt spriječili liječnici

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
08.02.2024.
u 21:46

Oštećenik je zadobio višestruke teške tjelesne ozljede, a smrtni je ishod izbjegnut zahvaljujući stjecaju okolnosti, brzoj medicinskoj intervenciji i operativnom zahvatu

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv 47-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva u pokušaju. Okrivljenom 47-godišnjaku se stavlja na teret da je 11. studenog 2023., oko 19 sati, u obiteljskoj kući u Zadru, u kojoj živi on s majkom, počinio navedeno kazneno djelo.

Nakon što je u tu kuću došao njegov brat (hrvatski državljanin, 1974.) kako bi posjetio majku, okrivljenika se tereti da je nakon verbalnog i potom fizičkog sukoba s njim, u nakani da ga usmrti uzeo nož i oštećeniku zadao više ubodnih i ubodno-reznih rana. Oštećenik je zadobio višestruke teške tjelesne ozljede, a smrtni je ishod izbjegnut zahvaljujući stjecaju okolnosti, brzoj medicinskoj intervenciji i operativnom zahvatu.

Državno odvjetništvo predložilo je u optužnici daljnje produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz zadarskog DORH-a.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Burna rasprava zbog Turudića. Oporba na kraju napustila Sabor: '...zabili ste zadnji čavao u lijes!'

Napad nožem
1/57

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije