Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lagao policiji

Posvađao se i potukao u automobilu, pijan sletio s ceste pa policiji lažno prijavio da je napadnut

Zagreb: Primopredaja policijskih vozila
Tomislav Miletic/PIXSELL
17.08.2023.
u 14:14

Sumnja se da je 62-godišnjak policiji kazao to što je kazao, iako je znao da to nije istina. No policajcima je očito nešto u toj prijavi bilo sumnjivo, pa su kako kažu u zagrebačkoj policiji, službenici Policijske postaje Zaprešić proveli opsežno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje.

Za lažno prijavljivanje kaznenog djela osumnjičen je 62-godišnjak, kojeg zagrebačka policija sumnjiči da je im je lagao kada je 18. srpnja došao u PP Črnomerec kako bi prijavio nepoznatog počinitelja zbog napada. Došavši u postaju, 62-godišnjak je kako ga se sumnjiči, kazao da je ranije toga dana njegovom automobilu nakon što se zaustavio na semaforu na križanju Ulice Ruševje i Hrvatskih branitelja, prišao njemu nepoznati muškarac koji ga je udario te  izvukao iz automobila, nakon čega je pobjegao.

Sumnja se da je 62-godišnjak policiji kazao to što je kazao, iako je znao da to nije istina. No policajcima je očito nešto u toj prijavi bilo sumnjivo, pa su kako kažu u zagrebačkoj policiji, službenici Policijske postaje Zaprešić proveli opsežno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje kojim su utvrdili da je priča drugačija od one koju im je ispričao 62-godišnjak. Utvrđeno je da je  62-godišnjak 18. srpnja upravljao automobilom zagrebačkih oznaka na području Grmoščice.

No bio je alkoholiziran pa je automobilom sletio s kolnika, nakon čega automobil više nije mogao pokrenuti. S njim je u automobilu bio 38-godišnjak s kojim se 62-godišnjak verbalno, a potom i fizički sukobio. Pa je valjda, kako bi sve to prikrio, lažno prijavio policiji što se dogodilo. On je kazneno prijavljen za lažno prijavljivanje kaznenog djela, a istražuje se i kako je on zadobio tešku ozljedu. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je doznao gdje je'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije