Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Posvađali se pa ga pretukao drškom metle i slomio mu lubanju

metla
Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.09.2016.
u 13:53

Do tučnjave je došlo nakon što su se Ismet P. i ozlijeđeni muškarac posvađali u trgovini, a zatim su izašli na ulicu te se samo počeli naguravati i udarati.

Osuđivani ubojica Ismet P. (50) završio je u pritvoru nakon što je prošlog petka oko 20 sati na zagrebačkoj Folki drvenim drškom metle pretukao 61-godišnjaka koji je od udaraca zadobio nekoliko prijeloma lubanje te više masnica po cijelom tijelu. 

Do tučnjave je došlo nakon što su se Ismet P. i ozlijeđeni muškarac posvađali u trgovini, a zatim su izašli na ulicu te se samo počeli naguravati i udarati. Tada je Ismet P. ušao natrag u trgovinu, uzeo metlu i počeo udarati 61-godišnjaka koji je u svemu tome ostao bez svijesti.

Nakon tučnjave Ismet P. je pobjegao, ali ga je policija uspjela pronaći nakon nekoliko dana, dok je ozlijeđeni 61-godišnjak vozilom hitne prevezen u KBC Sestara milosrdnica gdje je opeeriran.

Ismet P. stari je znanac policije koji je sredinom devedesetih godina počinio ubojstvo u Zagrebu zbog čega je odslužio i zatvorsku kaznu, a osim toga osuđivan je i zbog niza imovinskih delikata koje je počinio. 

Komentara 3

DU
Deleted user
17:25 14.09.2016.

E, da je taj negdje na u kakvoj muslimanskoj zemlji, ne bi imal ni šake a vjerojatno ne bi bil niti živ nakon ubojstva počinjenog prije. I kaj taj dela u Zagrebu, po Zagrebu? Kak je taj uopće tu? ... a nedavno smo slavili 450-godišnjicu borbe protiv te najezdivačke gma.di.

OB
ObrenM
22:01 14.09.2016.

Ismet je sigurno korisnik socijalne pomoci, a vjerovatno je dobio i socijalni stan.Za domacu sirotinju nema novca da bi se zadovoljili apetiti "cestitih" pridoslica.

Avatar maxist
maxist
15:24 14.09.2016.

Ismet ..??' Znači dok hodamo ulicom treba se osvrtati jer gradom de facto šeču bivši ubojice i vrebaju.....a murja intervenira post festum nakon delikta...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije