Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je htjela postići?
Povratak na članak

Posvađala se s konobarom zbog kave pa se popela na šank i učinila nešto odvratno

Gošća lokala porječkala se s muškarcem koji je radio za šankom te mu je rekla kako je kava neukusnu te da je poput mokraće zbog čega ju je teško piti. No, on joj nije povjerovao...

Komentari 7

SC
Shq_ctrI
22:19 03.06.2019.

Hvala vam na ovom predivnom članku visoke edukativne vrijednosti.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
22:33 03.06.2019.

Pa dobro, od vlastite mokraće neće se razboljeti samo će se riješiti infekcije u ustima. Konobar je trebao napraviti isto

VL
Avatar niwrad
niwrad
22:33 03.06.2019.

To je progresivna, moderna, da ne kažem ljevičarska umjetnost. Danas je to " in". Što više šokiraš gadljivošću to si veći umjetnik. Pitajte Frljića on je stručnjak za to.

VL
Avatar Jojek
Jojek
16:34 04.06.2019.

Ta je osoba za psihijatriju. Ljep primjer daje mladim i djeci.

VL
DA
darwil
05:49 04.06.2019.

Zato učite djeco da ne budete konobarili i da pišaju po vama.

VL
OB
ObrenM
07:12 04.06.2019.

Ovdje je strasno (gore od one ludace) sto Frljic ima toliku potporu- u komentarima (kod barem statistickih) vecinskih katolika.Jedan psihijatriski slucaj ,pljuca po najsvetim osobama nase vjere i uci mladez pokvarenosti i perverzijama.Nasa farizejska dodvornicka vlada,daje mu sve benificije,materijalnu potporu i ne sankcionira ga za poticaj na mrznju i blacenje najsvetijih stvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.