Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chuck Schumer:
Povratak na članak

Postupak Trumpova opoziva u Senatu počinje 8. veljače

Nakon izjašnjavanja o krivici u odvojenom bi glasanju Trumpu trebalo zabraniti kandidiranje na izborima,  što bi zapravo išlo na ruku Republikanskoj stranci kojoj je Trump, nakon događaja koji predstavljaju izravan napad na američku demokraciju, postao ozbiljan teret.

Komentari 12

NE
Nepokolebljiv
14:10 23.01.2021.

Od Trumpa se gace tresu i Demokratima i Republikancima te je ocito da se Washington-ska mocvara boji povratka Trumpa u buducnosti na celu neke trece stranke! Prema americkom statutu Senat NEMA nikakav pravni autoritet nad “civilom” Trumpom od 20. sjecnja u podne! Senat ima autoritet kazniti pa kaznom zabraniti buduca natjecanja za izborne pozicije jedino osobama koja su na izbornim pozicijama U TRENUTKU sudenja! To je tako navedeno slovo po slovo u statutu i nema mjesta “tumacenjima”!

VL
TE
texas
12:45 23.01.2021.

Podrška Trumpu.!!!

VL
BA
Barbasmora
12:45 23.01.2021.

Ljevi komunisti ukradli su izbore u SAD, sto ce desni Trump lako dokazat na sudu I tako postati nov Predsjednik!! U od Boga izabranoj Cro na sricu ljevica nema sense! Tako necemo imat ni guzve nalik one u Kapitolu i i ostat cemo sigurna božja država! SAD ce polako padat I padat I padat......I izgubit svoji ulogu u svitu! Sve to zbog komunjara! Cro ce preuzet velik dio bivše uloge SAD u svitu sto nije mala stvar!

VL
ST
Startrack
13:05 23.01.2021.

Trump, i pored korone, ostavio ekonomiju u najboljem moguce polozaju. Bidet je evo uspio napravit da cjena goriva skoci 50 centi po galonu u roku od dva dana. Sada klaun prica o nekakvoj ekonomskoj krizi. Trump jedan od najboljih USA USA predsjednika ikad. Skinuli ga Latinosi jer nisu mogli dovuc latinsku ameriku ovamo.

VL
ST
Stipan
17:23 23.01.2021.

Izgleda da će se neki Trumpa bojati i poslije njegove smrti. Čudne stvari...

VL
AU
austrougarskigeneral
09:58 23.01.2021.

osobno on ce bankrontirati i otici uzatvor a melania ce zatraziti razvod

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.