Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trg bana jelačića

Postavlja se pozornica s koje će papa predvoditi bdjenje mladih

pozornica, papa (1)
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/8
23.05.2011.
u 15:37

Pozornost prolaznika na zagrebačkom Trgu bana Jelačića privlačili su radnici koji su počeli postavljati pozornicu s koje će papa Benedikt XVI. predvoditi bdjenje mladih.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:16 23.05.2011.

Aha.... Pozornica SS-pape za kroatische Hitlerjugend... Žali bože truda...

VI
Vito
07:41 24.05.2011.

Ogradu i nekoliko komada \"pozornice postavili su u subotnjim jutarnjim satima. Zatim su \"nestali\" i pojavili se tek u ponedjeljak. To su očito radnici i tvrtka koja je u potpuno sti spremna na poslove u sklopu EU-e. Tvrtka očito imaima dobre veze s političarima, jer ono što sam vidio pokazuje da im se uopće ne žuri i da rade kako bi \"nabili\" radne sate, a ne sastavili tribinu. Koliko će to koštati građane Hrvatske? Koliko će to koštati građane Zagreba? Poslovni ljudi koji žele posao i pošteno ga napraviti taj bi sklop sastavila preko vikenda, a zatim potražila novi posao. Ovi kao da rade zato što moraju, a ne žele, iako im je sve već unaprijed plaćeno. Ne vjerujete? Otiđite na Jelačićplac i sami se uvjerite. Puževi bi im zavidjeli na sporosti.

Avatar maskmaker
maskmaker
10:02 24.05.2011.

Samo trošenje i bacanje para, doslovno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije