Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREND NAKON ULASKA U SCHENGEN

Ljubavna viza: Hrvatice na udaru lažnih ljubavnika iz Nigerije

25.08.2023.
u 21:26

Otkako smo ušli u Schengen, vlada iznimno opasan trend. Mlađi muškarci, najčešće iz Afrike, pronalaze preko interneta žene sa Zapada, sada i iz Hrvatske

Komentara 39

DU
Deleted user
22:36 25.08.2023.

U "javni diskurs" INDOKTRINACIJOM uveli su ekonomske migrante kao ranjivu socijalnu/pravnu kategoriju? Od kad je to EKONOMSKA MIGRACIJA ljudsko pravo? Europljanima je postalo NORMALNO da svake godine milijun-dva useljenika dođe u njihove zemlje.Suživjeli smo se nesigurnošću,ugrozom,getima. Danas zemlja u kojojj su žene najugroženije nije Somalija već Švedska. Izrael-Izralecima,Japan-Japancima,Afrika-Afrikancima - Europa svima?

ZA
Zagi3891
22:11 25.08.2023.

Ima već naših prasastih s njima.Nju nitko neće,njemu dobro jer dobiva putovnicu uskoro

AB
abcdefghij
21:47 25.08.2023.

Punije Njemice su vec nasjele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije