Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na groblju

Poslovotkinja kafića na HRT-u raznijela se bombom zbog otkaza

Autori: es, irk/VLM
27.09.2013.
u 11:38

Kako neslužbeno doznajemo, od danas je trebala biti na slobodnim danima, a od 30. rujna na godišnjem odmoru.

Jutros se na groblju u Otruševcu kraj Samobora ubila Snježana A. (41). Policija je dojavu zaprimila od jednog od zaposlenika groblja. Doznajemo da se raznijela bombom.

Očevid je u tijeku, a kako doznajemo, riječ je o poslovotkinji kafića u sklopu HRT-a.

Prema navodima obitelji, samohrana majke dvojice sinova, od kojih je jedan težak invalid, na ovaj se tragični čin odlučila zato što su joj nakon 17 godina rada na poslovima ugostiteljstva jutros po prvi put vrata HRT-a bila zatvorena. Obitelj tvrdi da su Snježani prethodno dali otkaz.

Na HRT-u nisu htjeli komentirati slučaj, rekli su samo da restorane u sklopu HRT-a drži Adria Grupa. Kako neslužbeno doznajemo s HRT-a, Snježana je od danas trebala biti na slobodnim danima, a nakon toga od 30. rujna na godišnjem odmoru.

>> Preminuo mladić koji se pokušao ubiti lijekovima i alkoholom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije