Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovna ideja

Poslovna ideja: Za 30 kuna vozi automobile na registraciju

'21.05.2010., Koprivnica, Hrvatska - Franjo Knezevic iz Koprivnice sugradjanima nudi mogucnost da u njihovo ime osigura automobil, proseta im psa ili im sastavi namjestaj. Photo: Marijan Susenj/PIXSEL
'Marijan Susenj/PIXSELL'
21.05.2010.
u 17:20

- Ja sam čovjek u godinama i ne pada mi na pamet sjesti u tuđi automobil i odvesti se u nepoznato - kaže Franjo

Koprivničanac Franjo Knežević dosjetio se kako da u mirovini zaradi koju kunu više. Prije nekoliko dana pokrenuo je originalan posao - ljudima vozi njihove automobile na tehnički pregled.

Princip je jednostavan - Franjo će na poziv zainteresirane osobe doći po automobil, uplatiti osiguranje, te proći proces registracije vozila u stanici po izboru naručitelja. Uz to, ako je potrebno, neće mu biti problem ni odvesti automobil na pranje.

Takvu će uslugu vlasniku automobila s područja Koprivnice naplatiti simboličnih 30 kuna. Dobro zna, kaže, koliko vremena ljudima oduzima stajanje u redovima, zbog čega najčešće trpi posao.

- Vlasniku ću dati potvrdu o preuzetom vozilu i svoti novca koju će mi dati da platim registraciju, odnosno osiguranje, te kopiju svoje osobne iskaznice - objasnio je Franjo koji dosad nije imao ni jednog klijenta, ali se nada da će mu ljudi prići s punim povjerenjem.

- Ja sam čovjek u godinama i ne pada mi na pamet sjesti u tuđi automobil i odvesti se u nepoznato - šali se Franjo.

Uz originalnu uslugu registriranja automobila, dosjetio se i drugih načina zarade - u slobodno će vrijeme šetati pse i montirati namještaj kome god zatreba.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Macaktom
14:29 24.05.2010.

zašto ne ljudima se i inaće diže kosa na glavi kada se moraju zajeb***** sa redovima šalterima itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije