Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ima smrtnu kaznu?

Posljednja smrtna kazna u Hrvatskoj '87: Imena sedmorice koji su pucali zauvijek ostala tajna

05.05.2023.
u 19:30

U BiH smrtne kazne formalno nema od 1997., u Srbiji od 2002., pa dok predsjednik Aleksandar Vučić zaziva njen povratak, odvjetnici nam objašnjavaju zašto to nema nikakvog smisla. Prije svega, napominju da smrtnu kaznu za opći kriminalitet, kao što je ubojstvo, ima samo Bjelorusija koja je praktički diktatura

Komentara 3

JE
Jegermeister
23:07 05.05.2023.

Možda ne bih uveo smrtnu kaznu, ali svakako bih za kradu milion kuna uveo da se odsječe 10 cm ruke ili noge. Mislim da bi tada većina u saboru sjedila bez ruku,na svojim jajima…

Avatar Make my day
Make my day
22:38 06.05.2023.

Trebale bi kazne biti npr. 150 godina zatvora, pa kad se žale svakih nekoliko godina, svaki puta im se smanji za 5-10 godina. Tako da mu se može reći, pa smanjili smo ti kaznu za 50 godina, šta bi sad još htio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije