Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U ZAGREBU

Posljedice obračuna: Mladi navijač iz Podstrane je u životnoj opasnosti, ozlijeđen je i Sinjanin

EKSKLUZIVNO: Potukli se Boysi i Torcida, ozlijeđeni muškarac ležao na ulici
Foto: PIXSELL
1/25
31.10.2022.
u 21:47

Pu zagrebačka se oglasila o sukobu navijača koji se dogodio u ulici Izidora Kršnjavog.

U sukobu pripadnika navijačkih skupina u nedjelju u Zagrebu teže su ozlijeđena dvojica navijača.

Na Odjelu traumatologije KBC-a Sestara milosrdnica nalazi se mladić sa slomljenom podlakticom i njega će operirati, dok se drugi navijač nalazi na Odjelu neurokirurgije, gdje je na promatranju s obzirom na ozljede glave, doznaje Slobodna Dalmacija.  

Mladić (21) je na promatranju kako bi se vidjelo hoće li doći do oticanja mozga s obzirom na pretrpljene udarce i životno je ugrožen, a drugi teže ozlijeđeni navijač je iz Sinja i ima slomljenu podlakticu.

VIDEO: EKSKLUZIVNO: Potukli se Boysi i Torcida, ozlijeđeni muškarac ležao na ulici

Pu zagrebačka se oglasila o sukobu navijača koji se dogodio u ulici Izidora Kršnjavog. Naveli su kako je od ukupno 50 osoba privedenih u službene prostorije, 44 su pripadnika gostujuće navijačke skupine, a šest domaće.

"Nad njima se provodi kriminalističko istraživanje po čijem će završetku protiv njih biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje nereda“ i „Sudjelovanje u tučnjavi“. Naime, utvrđena je sumnja da su kao pripadnici navijačke skupine sudjelovali u mnoštvu od oko 100 osoba koje su nasiljem ugrožavale javni red na način da su se u nedjelju, 30. listopada 2022. godine između 13:03 i 13:08 na ulici u Centru (Ulica Izidora Kršnjavoga), zbog obostrane netrpeljivosti suprotstavljenih navijačkih skupina, međusobno fizički sukobili koristeći pri tome razna pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje.

EKSKLUZIVNO: Potukli se Boysi i Torcida, ozlijeđeni muškarac ležao na ulici
1/8

 
Prilikom sukoba ozlijeđeno je ukupno 15 navijača, odnosno dva pripadnika domaće navijačke skupine i 13 gostujuće. Dvojica gostujućih navijača teže su ozlijeđena, od kojih je jedan zadobio ozljede opasne po život dok su ozljede ostalih ozlijeđenih navijača za sada okvalificirane kao lakše", navodi policija.

VIDEO: Božinović o sukobu navijača: To su huligani

Komentara 11

AL
altruist
22:19 31.10.2022.

Zasto ove zovete "navijaci"? Stoka!

KL
Klavocin
07:55 01.11.2022.

Vidim ovdje da neko navija za neke. Pa ljudi moji lako je da at ali teško primat. Meni je žao ovog dečka 21 godina, možda neče nikad više biti zdrav, daj bože da ozdravi. Navijam za dinamo i sve ovo sam prošao 80 tih, gostovanja, bg, st. Ali torcida je prekršila sve navijačke kodekse, imaju albume navijača suparnika, napadaju ih na plažama, u gradovima kad nisu utakmice. Ja sam kad nije bila tek a u st sa Bosnom mogao poput piće i dobro se napalit, kad je utakmica ne. Gurat aute sa auto puta poslije utakmice torcida radi, pa to je pokušaj ubojstva, smirite se svi jer će biti mrtvih

HE
Herceg56
21:58 31.10.2022.

Mladi se moraju nečim obuzdati,poslom,radnom obavezom,služenje vojnog roka ili...,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije