Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ
Povratak na članak

Posebno stručno povjerenstvo u srijedu će dogovoriti usuglašen Akcijski plan

Na pitanja novinara premijer Plenković odgovarao je na marginama konferencije "Hrvatska obrambena industrija kao izvozni brend"

Komentari 2

Avatar Becarina
Becarina
17:23 05.09.2017.

Plenković je istaknuo da se dr. Dijana Vican nalazi na čelu Povjerenstva koje je on svojom voljom sastavio na pluralističan način, tako što je u njega uključio i bivšeg SDP-ova ministra, i bivšeg HNS-ov rektora Riječkog sveučilišta i jednog predstavnikaa MOST-a, za razliku od prethodnog Povjerenstva koje je, naglasio je "bilo sastavljeno isključivo od jedne ekipe u tom krugu akademske zajednice"..... Fer, demokratski i pametno. Da Milanovic i Jovanovic nisu bili SAMO iskljucivi ova teme bila bi odavno iza nas!

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
13:32 05.09.2017.

Hrvatska več oduvijek ima brend zemlje lijepe prirode u koju je Bog zabunom smjestil pokvareno balkansko pleme..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.