Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Mueller
Povratak na članak

Posebni američki istražitelj: Podizanje optužnice protiv Trumpa nije bila opcija

"Kad bismo bili uvjereni da predsjednik nije počinio zločin, to bismo i rekli. Međutim, nismo utvrdili je li predsjednik počinio zločin ”, kazao je Mueller.

Komentari 6

VJ
vjaceslav
20:13 29.05.2019.

čudno je da su amerićki istražitelji nakon toliko godina usvojili maksimu staljinovih "pravnika" - berije, abakumova i ježova - svaki građanin sovjetskog saveza je kriv dok ne dokaže da je nevin!

VL
MX
Mister X
20:59 29.05.2019.

Male vesele nadopune matoroga filozofa !!!! Kad bismo bili uvjereni da predsjednik nije počinio zločin, to bismo i rekli. ( a zašto bi to nama raji rekel ? ) To ne znači ako ti nisi uvjeren da i nije počinioočinio zloćin van Amerike ... Međutim, nismo utvrdili je li predsjednik počinio zločin ”, jer nismo dovoljno i dugo istraživali . nadalje to mi nije ni bio zadatak A i ima tu još jedna stvar ako se istraga usmjeri u krivome smjeru ; nema ni rezultat kazao bi Mueller. Konačno i sami vidite koji niste slijepi, Kako sam mogao , tu riješiti kazniti krivca zločestoga Putina ? Ako sredim zatvorim kao psa miljardera našeg američkog predsjednika a Ruski da se smije i ostaje na vlasti doživotno kao Heroj ….

VL
GV
golub Vaso
20:00 29.05.2019.

gdje su dokazi

VL
DU
Deleted user
01:01 30.05.2019.

Sve znaju. Ništa Trump nije učinio, a niti rusi. Zna se točno tko je pokušao smjestiti Trumpu. Ovaj je sam u centru svega. Sve je dio jednog većeg plana, koji će se uskoro saznati, najkasnije do 01. 08.2019. Velike promjene su već u procesu.

VL
DU
Deleted user
23:12 29.05.2019.

cudo jedno kako da nije napisao: kad bismo bili uvjereni da je predsjednik pocinio zlocin, to bismo i napisali mada zapravo znaci isto jer nisu uvjereni da je napravio zlocin ili da nije napravio zlocin, po ovoj izjavi se samo moze vidjeti za koga ovaj baraba navija, zali boze dvije godine i 20tak ili vise miliona

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:08 30.05.2019.

Mazanje ociju javnosti. No problem je u prijevodu, tj. interpretaciji sa engleskog na hrvatski. Naime, ta sudska izvjesca tesko su prevodljiva i sa engleskog na razumljiv engleski, a sto sam se osobno uvjerio prije nekig desetak godina kada sam upitao doktora engleskog jezika i knjizevnosti, a teologa tj. svecenika, da mi razjasni jedan slican tekst. Dakle covjeka ciji je rijecnik daleko siri nego u ovoga tupana, koji se kani praviti pametan. Sve u svemu igra rijecima, kako sam i sam mislio, ali me je covjek uputi na koriscenje fraza, koje u biti imaju posbno znacenje, a za to se mora dobro znati americki pravni sustav i pravna terminologija. Dakle rzumio si sta kazu, ali nisi shvatio. Hire a Lawyer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.