Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je prošao

Poruka postala hit: Pogledajte što su policajci napisali pijanom muškarcu!

Policajci pijanom muškarcu ostavili poruku
Foto: Twitter
16.01.2014.
u 22:49

Fotografija poruke pojavila se na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru, gdje su odmah postale hit.

Kada ste u alkoholiziranom stanju mnogo toga može poći krivo, a najmanje što vam treba je da takvi naletite na policiju. Upravo to dogodilo se jednom Britancu kojeg su policajci pijanog sreli na ulici. No, nisu ga odveli u zatvor na triježnjenje niti su ga prijavili, već su ga otpratili kući i ostavili mu poruku na papiriću.

"Našli smo vas kako teturate cestom na putu kući iz Watforda. Bili ste toliko pijani da smo se zabrinuli kako nećete doći kući u jednom komadu. Zato smo vas povezli. Molimo vas, nemojte se opet tako napiti", stoji u pismu kojem su muškarcu, poznatom samo kao David, ostavili dobro raspoloženi policajci.

Da stvar bude još zabavnija policajci se nisu potpisali pravim imenima, već su se poslužili imenima iz popularne američke TV sapunice iz 80-ih o policajcima - Cagney i Lacey, piše Metro news.

Fotografija poruke pojavila se na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru, gdje su odmah postale hit.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
parasa
09:37 17.01.2014.

Odlično, bravo policajci, a ne odmah čovjeka pretući i podmetnuti mu drogu.

Avatar deziderij
deziderij
07:35 17.01.2014.

E sad će biti zlo ako i kod nas ne postane hit. Ako su to na Twitteru i Facebooku to mora i kod nas jer više nebi vrijedila ona : "vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu".

PO
podravacc
11:16 17.01.2014.

Prošle godine se mom susjedu pokvario auto u Šubićevoj(Zagreb),nakon par min odnekd su se pojavili policajci i naredili mu da makne auto sa ceste ali nije imao gdje jer su sva mjesta za parkiranje sa strane bila popunjena već je bilo jedno mjesto 15-tak metara dalje,oni ih je zamolio za pomoć a oni nisu htjeli niti čuti.Tražili su ga vozačku i prometnu i napisali mu kaznu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije