Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija?

Poruka podrške Pussy Riot na poprištu dvostrukog ubojstva

pussy riot (1)
Reuters/PIXSELL
30.08.2012.
u 15:35

U Kazanu su ubijene 76-godišnja žena i njezina 38-godišnja kći čija imena nisu otkrivena

Dva mrtva ženska tijela pronađena su u kazanskom stanu na čijem je zidu velikim slovima na engleskom jeziku ispisan zahtjev za puštanje članica grupe Pussy Riot iz zatvora, prenose RIA Novosti. Ubijene su 76-godišnja žena i njezina 38-godišnja kći čija imena nisu otkrivena, a istražitelji upozoravaju na mogućnost da je ubojica poruku ispisao kako bi policiju naveo na krivi trag.

Natpis "Free Pussy Riot" (oslobodite Pussy Riot) ispisan je crvenom bojom koja bi mogla biti krv, izvijestili su istražitelji. Ruski tabloid Lifenews naveo je iskaz neimenovanog detektiva koji je rekao da su tijela izmasakrirana ubodima.

Odvjetnik zatvorenih pankerica Nikolaj Polozov rekao je da je ubojstvo u Kazanu strašno, a slučaj je okarakterizirao kao strašnu provokaciju ili djelo psihopata.

– Žao mi je što neki luđaci koriste ime Pussy Riot – poručio je odvjetnik djevojaka koje su kažnjene s dvije godine zatvora jer su u pravoslavnoj crkvi u Moskvi izvele "pankersku molitvu" usmjerenu protiv predsjednika Vladimira Putina.

Ključne riječi

Komentara 58

KO
KOMEРСАНТ
15:52 30.08.2012.

Ove tri opajdare su jako dosadne..i ne zelim da slusam nista o podavicarkama dok ne ogule 500 000 kg krompira u ruskom radnom loguru negde u sibiru .. pa kad to zavrse onda nek dodju u Moskvu u hram Hristarista Spasitelja da ponove nastup , a onda onda karta u jednom pravcu do Sibira do kraja zivota!

KO
KOMEРСАНТ
15:54 30.08.2012.

A ako zele mogu da udju u Vatikan , nek ih licno papa pozove ako zeli da otpevaju tamo to ...pa nek ostanu tamo do kraju zivota..da vidimo sta ce zapadna demonkratija da kaze... da li ce im prijati jednaedna zbljuvana pesmica usred katedrale u Vatikanu ! ILI mozda u Zagreb u katedralu ili negde u crkvi u Londonu , Parizu , Vasingtonu .......

RB
Robert Bartini Rijecanin
10:49 31.08.2012.

31.08.2012. u 09:43h Markoc je napisao/la: .............. Ti kao da si slusao cijeli zivot Voice of America Rusija se promijenila, Rusija nije ono sto je bio Sovjetski Savez Rusija je bila najveca zrtva komunizma, nikoju drzavu nije komunizam vise zakocio nego Rusiju. Estoniju i druge zemlje Sovjetski Savez nije eksploatirao bilo je obrnuto te zemlje su profitirale od jeftine nafte i plina. Istina je da je komunizam kojeg su zidovi uveli u Sovjetski Savez zakocio Cesku, Slovacku, Poljsku, Madjarsku....i ostale a najvise slavenski ruski narod Rude. Rusija se promijenila , Rusija nije sto je bio Sovjetski Savez...ali Amerika i Britanija se nisu ni malo promijenili...samo grabe sirom svijeta i nece se smiriti dok god ne zavladaju svijetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije