Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog dječje igre

Žena se uzrujala, a susjed joj ostavio poruku i dva eura na vratima: 'Ljupkoj dami na 3. katu...'

pješčanik
Pixabay/Ilustracija
02.05.2023.
u 09:05

Za troškove potrošene vode autor je na ostavljenu poruku stavio kovanicu od dva eura. Jer, prema njegovim izračunima, toliko je dječak prouzročio svojom potrošnjom vode u pješčaniku.

Dječak koji se poželio igrati vodom u pješčaniku pored svoje stambene zgrade u Berlinu uznemirio je svoju susjedu, ali i izazvao reakcije na društvenim mrežama. Njegova se susjeda uzrujala jer je voda skupa, a ona smatra kako je dječak potrošio puno vode. No, dobila je zanimljivu poruku koja joj je ostavljena na vratima stana.

U poruci koja je objavljena i na Twitteru piše koliko je dječak mogao potrošiti vode te joj je ostavljeno 2 eura, piše Fenix Magazin.

Naime, na papiru koji je ostavljen na vratima ženinog stana piše: – Ljupkoj dami na 3. katu. Vaše uzbuđenje zbog malog dječaka koji je jutros potrošio dobrih 10 litara vode igrajući se u pješčaniku, nije se moglo zanemariti. Svi moramo stegnuti remen -  piše u pismu u kojem susjed svojoj susjedi pojašnjava koliko košta litra vode.

Za troškove potrošene vode autor je na ostavljenu poruku stavio kovanicu od dva eura. Jer, prema njegovim izračunima, toliko je dječak prouzročio svojom potrošnjom vode u pješčaniku.

- Dakle, u tom pogledu ne morate brinuti o svom sljedećem računu za režije. Samo vičite opet preko dvorišta, čut ćete se - bile su završne riječi.

Objava s Twittera se dijeli društvenim mrežama, te je izazvala brojne komentare korisnika.

Video: Pozlilo vozačici školskog busa, učenik (13) reagirao i svima spasio život

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Archangel711
10:48 02.05.2023.

Ako je to njegov izračun ona kubik vode košta 200€!?!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije