Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Good riddance
Povratak na članak

Poruka veleposlanice osvanula na plakatu: Riješite se lošeg engleskog

Američki Institut, škola engleskog jezika u Zagrebu, reklamira se na Aveniji Većeslava Holjevca plakatom na kojemu piše “Good riddance”, što na engleskom ima značenje “dobro da smo vas se riješili”

Komentari 10

Avatar DelBoy
DelBoy
16:37 06.02.2020.

Svaka čast veleposlanici na genijalnosti/orginalnosti sa good riddance.Onaj tko se hoce ljutit neka mu

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
16:18 06.02.2020.

Svi se nesto trude sa engleskim... od politicara, novinara, eto... Veljaca nedavno rece kako ih predsjednica nije htjela "endorsati"... Svaka cast rijetkim pojedincima, ali ja nemam drugog izbora nego sva ta njihova nastojanja shvatiti kao dobar humor!

VL
EL
EldersRealm
16:26 06.02.2020.

Prilicno dobra fora, zena ima dobar smisao za humor, ali tako nesto kod mrznjom zadojenih leftarda ne prolazi. Oni imaju samo smisao za mrznju, nikako za humor.

VL
TS
tsomething
17:47 06.02.2020.

Cuj kakva nam je dobra skola u hrvata nije ni cudo da su nam marketinski strucnjaci isto ovako "kreativni". Ovo kao da je prepisano s onog plakata za Melaniju...

VL
GK
goran.kriz
10:00 07.02.2020.

A Blasphemy of Scorched One, 'dare to say.

VL
DU
Deleted user
23:18 06.02.2020.

bravo irena !!

VL
IV
ivanbalic
09:10 07.02.2020.

Zasto nase vlasti salju u tako velike institucije,nepismene osobe,i osobe,koje neznaju Engleski,ili Njemacki,zasto se stvarno salju podobni,inepsimeni,zasto vlada ne poslaje u Brisel sposobne osobe,zasto se uvjek i svugdje moramo ruziti,i jos svemu tome premijer kad je vidio kako su EU poslanici reagovali,jadnik kaze ma to je bila sala,,sala u takvoj jednoj instituciji,i na takvom jednom okupljanju,zaista ruzno,da ne kazem glupo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.