Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dogovora o primirju
Povratak na članak

Porošenko: Proruski separatisti oslobodili 1200 zarobljenika

Porošenko je govorio tijekom posjeta Mariupolju, lučkom gradu koji su proteklih dana granatirali proruski separatisti

Komentari 28

AP
apolon
22:59 08.09.2014.

Jack F. Matlock bivši USA veleposlanik u SSSR-u te prof. na sveučilištu Princeton u opširnom video nastupu zbori slijedeće: SAD i Nato izazvale Ukrajinsku krizu... State Department potrošio 5 milijardi USD za svrgavanje bivšeg Ukrajinskog režima i zaključuje pitanjem .rajinskog režima i zaključuje pitanjem . ..Kako bi se Amerikanci osjećali kada bi Rusi instalirali svoje baze u Meksiku!?

VL
AP
apolon
22:39 08.09.2014.

Ja sam Hrvat ! Hrvat i samostalan pojedinac koji misli svojom glavom i ne vjeruje niti jednoj - svjetskoj- propagandi ,pojedinac sam u neprestanoj potrazi za objektivnom istinom,istinom koja ponekad može stajati nasuprot mnoštvu...stoga...najlakše je biti pripadnik bilo kojeg čoporae biti pripadnik bilo kojeg čopora dok je najteže čovjeka učiniti pojedincem!

VL
NE
netres
01:43 09.09.2014.

normalni Hrvati nemaju stalnu potrebu naglašavati da su Hrvati ma koliko pametni bili

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:25 08.09.2014.

Cudan neki rat, koji se vodi preko Twittera.

VL
PC
poshten_chovek225
10:54 09.09.2014.

Neka taj Petro Porosenko pogleda malo oko sebe neka vidi kako su nekat izgledale porusene zemlje -nap libija irak a kako izgledaju danas poslje toboznjeg suporta potpore zapada -UN i EU -kad si sami sve poruse i uniste zivjet cejuet ceju ko i oni tamo pod satorima gladni zedni goli i bolesni a krivit ce druge a u stvari sami ruse i unistavaju da bi ovi lakse mogli vladat njima i posto poto kupovat njihova nacionalna kao i privatna dobra za profit --bas su ti ukrainci sljepi a ja mislio samo mi iz bivse juge -sto sam se prewso ha

VL
BO
Bogočin
19:27 08.09.2014.

Samo bih nešto dao na znanje ovim putinoljupcima i pljuvačima po EU i NATO-u. Pjenite se koliko hoćete i trgajte se od muke piskarajući naručene komentarčiće prepune mržnje i gluposti, ali jedno imajte na umu. Ja sam Hrvat. Hrvatska je u EU i NATO savezu pa su samim time EU i NATO moji bez ikakve zadrške. Vama eto Putin i velikoruski šovani koji se isto što i četnici samo su većeg formata. Ipak su i oni premaleni da se suprotstave EU i pogotovo NATO-u. Prividno je Putin u prednosti jer se je dugo pripremao za ovo što sada čini u Ukrajini, a EU i NATO su ga dugo držali za partnera ili barem za nekoga od koga im ne prijeti opasnost. Preračunao se je Putko kako će reagirati zapad. Očekivao je neslogu, a dobio je novu snagu sa zapada kojoj nije ni u čemu dorastao, ni vojno ni gospodarski. Ostaje mu podvući roščiće ili će uskoro pasti travu sa svojim narodom.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:28 08.09.2014.

ajde ipak se kreće...ostali su se boriti ekstremisti koji žive od rata

VL
GV
golub Vaso
19:01 08.09.2014.

Broj najbolje dočarava moral ukrajinske vojske u borbi protiv vlastitog naroda za interese prekomorske sile.

VL
GE
Georgij
18:19 08.09.2014.

glavno da u našim medijima veličaju SS Azov postrojbu. sve u svemu putin će uspjeti u svom naumu

VL
Avatar spira
spira
17:32 08.09.2014.

Da li je Prorošenko pustio svoje zarobljenike

VL
VU
vucko
08:57 09.09.2014.

Balkanski "cirilicari" podrzavaju Putina samo iz razloga sto Rusija jos nije priznala Kosovsku drzavu,i sto je Rusija uvijek bila na strani Srbije.Istina je da je prilikom propasti komunisticke Rusije drzave danas slobodne Europe demokratskim putem izabrale svoje vlastite politicare i i stvorili ekonomski i vojni savez ( Nato),koji se danas nalazi na granicama Putinove Rusije.EU nije ugrozila Rusiju niti ima namjeru da je napadne i osvoji njezina prirodna bogatstva.Od tih prirodnih bogatstava vise nego 1/2 tog bogatstva odlazi u ristung industriju ( vojnu opremu ) sto smanjuje zivotni standard ruskog naroda.Ukrajina u kojoj zive skoro 30 % ruske populacije naseljene i asimulirane u Jugoistocnoj Ukrajini su momentalno iskoristeni kao " trojanski konji" ,da zadrze sto vise teritorija Ukrajine i prikljuce se Putinu ,ali bez realne mogucnosti da u tome uspiju.Ti pred kamerama izjavljuju ; " Mi smo Rusi ali nasa domovina je Ukrajina " . I njima je bilo preko glave zivjeti u totalitarnoj komunistickoj Rusiji.Putin je svjestan ako ode Ukrajina u EU dolaze Nato snage na granicu Rusije a time i opasnost za Bjelorusiju ( Lukasenko ) dok su Georgija i Moldavija bili supotpisnici pisma namjere Ukrajine da pristupe drzavama EU .Ako EU uvjeri Putina da oni nemaju interesa da stete Rusima smirit ce se situacija ,vise opasnosti moze se ocekivati od primitivnih i i dobro naoruzanih islamskih drzava, koji svoju nasilnu religiju i fanatizam sire diljem svijeta.

VL
BO
Bogočin
19:50 08.09.2014.

Ja sam Hrvat. Moja domovina je članica EU i NATO saveza. Dakle NATO i EU su moji i ja sam lojalan svojoj domovini i svojim saveznicima koji su i garant moje sigurnosti i budućnosti za moju djecu. Zahvaljujući ovim asocijacijama u Europi je na mjesto nekadašnjih sukoba i ratova došao mir, a nekadašnji neprijatelji su postali suradnici i prijatelji. Oni koji se ne mogu ili ne žele prilagoditi novim okolnostima i živjeti po pravilima međusobnog prava, uvažavanja i suradnje, nego svijet i dalje promatraju kroz interesne sfere, šovinističke velikodržavne naočale i pod parolom zaštite svojih manjina u drugim zemljama žele osvajati tuđe teritorije, a susjedima nude ili golu silu ili brežnevljevu doktrinu ograničenog suvereniteta, ugrožavaju ne samo narode u svome susjedstvu, nego su opasnost po mir za cijelo čovječenstvo. Ne čudim se ovim našim čupavim i krezavim znancima s kokardama, koji su isti kao oni u Istočnoj Ukrajini koji su samo većega formata od naših čedeka, nego se čudim tzv. našim mudracima koji pljuju po svemu sa zapada, a Putina dižu u nebesa. Zar je moguće da smo još uvijek toliko politički zakržljao narod ili je previše kamufliranih čedeka bez brade na nšim portalima. Oni bez brade su još gori. Šašalj je dobar primjer, a i oni vojvode koji se naknadno obrijaše i glume naprednjake i kunu se u EU, a boga mole za Putina i veliku Rusiju.

VL
IV
Ivan50
20:42 08.09.2014.

Ajde čede i KGB-ovci gdje ste Putin treba pomoć.Dolaze nove sankcije.Danas nešto malo podrške Putinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.