Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studenti, ovo su vaša prava
Povratak na članak

Oglasila se Porezna uprava i objasnila što se zapravo mijenja

Na mjesečne iznose primitaka učenika i studenata do iznosa od 5.050,00 kuna neće se obračunavati porez na dohodak

Komentari 5

ZR
Ze Roberto u
18:54 05.01.2017.

Što će sada reći Most, indeks, partija.....???

VL
BA
ban1903
20:41 05.01.2017.

U ovoj državi svatko tumači propise na svoj način, pogotovo neodgovorni novinari... Sada bi trebalo novčano kazniti neodgovorne novinare... pa će se drugi put raspitati na pravom mjestu, a ne kod Bernardića & Co...

VL
DH
dalibor.hren
19:05 05.01.2017.

Netko laže!

VL
OB
ObrenM
23:44 06.01.2017.

Ovdje nije nepismen onaj tko je donio zakon napisan u ovakovoj formi,vec je to je inteligentan potez ove vlade,koja nema granica dobrog apetita na novac.Da nije ovo nedjelo vlade razotkriveno dodatno bi se osiromasivali siromasni,a kada je nastala pobuna sada se vade na nacin,da njihovu"polupismenost"pravda poreska uprava.Toliko zaobilaze istinu i sa dvostrukim povecanjem PDV-a,kada vicu da to nece uticati na porast cijena u ugostiteljstvu.Tu nije u pitanju samo pice nego i skromne marende,koje su skocile vise od iznosa povecanja poreza.Takove nebuloze su nam pricali i nakon povecanja poreza teleoperatorima.Govorili su to nece osjetiti gradjani.Vjeruj mo im i nadalje.

VL
MA
maaraa
10:05 06.01.2017.

ako student zarađuje 5 tisuća kuna mjesečno, nema vremena za odlazak na predavanja, za učenje.....i studenti,i čitatelji i Porezna uprava znaju da je to isplata za proviziju....student dobije mrvicu....oni studenti koji stvarno rade mogu samo sanjati 5 tisuća,,,,,"porezna prijevara nana mala vrata"...radnici zaposleni kod istog isplatitelja imaju minimalnu plaću ( čak i direktor- vlasnik) i ako je dobiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.