Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUČELJAVANJE (1. DIO)
Povratak na članak

Porezi niži, primanja veća...Pitali smo stranke što bi učinili da Hrvati budu bogatiji

Godine studiranja u radni staž, ukidanje plaćanja zdravstvenih usluga u privatnim klinikama iz sredstava HZZO-a... neke su od inovacija kojima stranke privlače birače

Komentari 11

JE
Jegermeister
18:21 06.04.2024.

Hohstapleri će učiniti sve samo da im je ništa ne raditi i primati ogromnu plaću. Po mogućnosti krasti sve, od sitnih sjajnih stvarčica pa do nekretnina. Sve će obećati samo da lagodno žive. Užas jedan.

VL
OT
otrovnijezik
17:26 06.04.2024.

Pozatvarao lopove!

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
19:13 06.04.2024.

Jer to onaj Krimak koji zapošljava sve redom u RH, BiH, Crnoj Gori.

VL
BU
burza
20:11 06.04.2024.

Vise raditi onako kako rade u Njemackoj a ne nozes me toliko malo platiti koliko ja mogu malo raditi

VL
Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
19:09 06.04.2024.

Pa to je barem jednostavno: industrijalizirati zemlju..

VL
PR
pravedno
19:56 06.04.2024.

Ja predlažem da se svakom građanu dodjeli po jedan milijon eura, samo neznam odkuda, i opet bi bilo nezadovoljni, bilo bi zašto samo jedan a ne dva....

VL
LE
leno
07:27 07.04.2024.

U zemlji u kojoj vlada mafija NE izlazi se na izbore. Ne daje se legitimitet okupatoru. Ne daje se legitimitet ustavnom sudu, jer ustavni sud je pogazio sva demokratska načela tako što je učinio narodni referendum praktički nemogućim za provesti,, tako što je dozvolio fašizam u zemlji dopuštanjem uvođenja COVID putovnica, i tako štiti vladajuću HDZ SDP yugo elitu već 30tak godina. Nema nikakve sumnje, sve države svijeta su otišle predaleko u totalitatizmu i fašizmu. Glavna poluga moći im je novac. Mafijaške strukture svijeta organizirane u države koriste novac za ucjenu svojih građana. Nemojte više koristiti njihov novac. Ne idite na izbore. Ne poštujte njihova pravila. Tražite isplatu rada u konkretnim vrijednostima (tipa zlato, srebro, svinjska polovica, Bitcoin, Monero, robna razmjena,...)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.