Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pa prijetile 'ubojici'

Porečanke naručile ubojstvo muškarca iz Rovinja

lisice,lisičine
04.12.2013.
u 15:45

Njihov naum, nasreću, nije ostvaren, a obje su uhićene i nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičene za poticanje na teško ubojstvo

Nekoliko stotina tisuća kuna ponudile su još u listopadu dvije mlađe žene iz Poreča, obje 28- godišnjakinje, svom sugrađaninu, također 28-godišnjaku, za ubojstvo muškarca iz Rovinja.

Njihov naum, nasreću, nije ostvaren, a obje su uhićene i nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičene za poticanje na teško ubojstvo. Usto, jedna od njih osumnjičena je i zbog prijetnje smrću istom muškarcu kojem su prethodno nudile novac za ubojstvo - jer je odbio biti plaćeni ubojica i, doznaje se, kad je shvatio da žene ne odustaju, polovinom studenoga prijavio slučaj policiji. U utorak navečer predane su pritvorskom nadzorniku PU Istarske, a danas, nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu, sudac istrage Županijskog  suda u Puli osumnjičenim je Porečankama odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Muškarac čiju su likvidaciju bile spremne platiti pozamašnim iznosom je 42-godišnjak, no u kakvoj su vezi bile s njim, poslovnoj ili privatnoj, odakle im novac i što je motiv za ubojstvo koje je naručeno još u listopadu, zasad se ne zna. Nagađa se da slučaj ima veze s prostitucijom i s tim u vezi neraščišćenim računima.

>>Nasrnula na dečka kuhinjskim nožem, teško ga ozlijedivši

Komentara 1

PR
Pravobranitelj
15:53 04.12.2013.

Bolesno do zla! U zatvor s takvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije