Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobno u Istri

Poreč: Utopila se dvojica starijih muškaraca, liječnici spasili ženu

more
arhiva vl
05.07.2010.
u 09:26

U nedjelju poslijepodne utopili su se stariji Austrijanac i Švicarac, a ženu koja se utapala ispred hotela Pical liječnici su uspjeli reanimirati.

Istarsko je more ovog vikenda za neke turiste bilo kobno. U nedjelju u poslijepodnevnim satima Centar 112 u Pazinu primio je dojavu od spasioca na moru iz Plave lagune u Poreču da su iz mora izvukli čovjeka koji se utapao te ga pokušavaju reanimirati, ali je potrebna intervencija hitne pomoći. Pokušaji reanimacije nisu uspjeli te je 68-godišnji Austrijanac P.W. preminuo.

Tek dva sata kasnije hitna medicinska pomoć u Poreču pokušala je opet spasiti utopljenika na plaži ispred hotela Park – Materada (Spadići). Pokušaj reanimacije nije uspio, a čovjek je, na žalost, preminuo. Utopljenik je bio stariji švicarski državljanin.

U nedjelju oko 20.30 sati Županijski centar 112 Pazin primio je dojavu od građanina da su iz mora na plaži ispred hotela Pical u Poreču izvukli ženu koja se utapala i da je potrebna intervencija hitne medicinske pomoći. Reanimacija je uspješno provedena, a žena je prevezena u OB Pula radi liječenja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:56 06.07.2010.

UTAPLJAO se UTOPLJENIK a ne utapao se !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije