Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANDROKOVIĆ O SRBIJI
Povratak na članak

'Ponudili smo ruku suradnje, ali oni u ovom trenu još uvijek nisu spremni'

O smjernicama Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima Jandroković je kazao da je Vijeće "dalo smjernice koje su temelj za zakone koji će trebati urediti tu problematiku".

Komentari 14

DU
Deleted user
12:34 03.05.2018.

gospodine jandrokovicu zelen si ko zelena trava za srbijansku politiku.. ....sto mislis da pupavac drugacije promislja velikosrbijansku agresiju od dacica ... .....a vi prostrli crveni tepih vucicu bravo suvernisti...pravi ste ..divi vam se orban.

VL
OV
Ovozemaljski
14:07 03.05.2018.

Jandrokoviću krivo, kad oni tebe pitaju za komentar ti nebi trebao tako odgovarati, već jednako kao i Dačić, moraš nabrojati od Vukovara, Ovčare, cijele Slavonije, granatiranja Zadra, Šibenika,.Dubrovnika, ratnu odštetu, mrtve, protjerane, silovane, ranjene,. invalide, od danas nadalje svaki dan to treba spominjati, koristiti jednaku metodu kao Vučić i Dačić. Kad te pitaju kakav je bio razgovor sa švedskim ministrom, japanskim delegatom, američkim diplomatom ti samo pričaj o Srbiji i šta su nam napravili, pa ako ćemo biti isti, onda budimo isti, kako ih se drugačije riješiti ne znam, jer više njih zanima Jasenovac nego šta će im djeca jesti, susjede ne možeš birati.

VL
JO
Joel
13:45 03.05.2018.

Život u potpunoj pokornosti tisuću godina (Matija Gubec je bio izuzetak) donio je narodu ovih prostora nešto veći standard i napredniji stil življenja i razmišljanja nego Srbijancima vječita "buna protiv dahija". Tu, dakako, nije odmogla ni potpuna pokornost Vatikanu i ... Ah, zaboravih, "drastično" različiti hrvatski i srpski jezici razumiju se skoro 100% i u najnepismenijim krugovima i zabačenim vukoje.....a i jedne i druge strane. U komunama jednih i drugih (i trećih) u Njemačkoj, Americi, Australiji dominiraju (najglasniji su) neobrazovani i religiozni (ostali teže da uživaju u materijalnim prednostima naprednijih civilizacija). Ako pitaš Nijemce, Amerikance i ostale domaćine imigranata sa ovih prostora, neće točno pogoditi tke je tko (osim što su Split i Dubrovnik na trajektorijama brodova kruzera, za razliku od mutnog Dunava i neuredjenih srbijanskih destinacija). I da, volim što sam u ovim uvjetima Hrvat, ali, najbolje je ipak ne biti ni ovdje ni tamo sve dok postoji i jedna naprednija civilizacija na svijetu (a za sada ih je puno ... što je očigledno i iz ovih naših komentara).

VL
GO
goja
14:35 03.05.2018.

Naivci, imate li vi politiku koja se može boriti protiv ovoga zla koje nije do kraja poraženo! Pa to velikosrpsko zlo čeka priliku da ponovo krene! Opet če izazvati rat svetskih razmera!

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
13:18 03.05.2018.

Baš je nekoga briga za našu ruku. Toliko smo jadni i nebitni da se svi sprdaju sa nama. Jadna je ova Hrvatska sa ovakvom elitom koja je vodi.

VL
SL
slovenacna2
12:43 03.05.2018.

oboji ste vi jos djeca. No, vi Hrvati malo vise odrasla djeca. kakva je to ruka, kad u drugi ruci sredinac i hebanje u mozak. a srbski premier nije nista bolji. kad vucica napadaju hrvatski parlamentarci to je ok, a kada onaj orangutan od srbina skace po hrvatskoj zastavi to je međunarodni skandal. Mudar muskarac ne vidi ovih budala i sjedne za stol i pregovara. barem 100 sati i onda zatvara otvorena pitanja. najlakse je uz jedan incident stvarati buku i reci, nista se sa njima ne moze. To rade djeca i ne pravi muskarci i zene. treba odrasti, hrvatska.

VL
Avatar sindarela
sindarela
12:44 03.05.2018.

Daj dao si se od Šešelja isprovocirat i zbrisao ko muha bez glave nisi bio u stanju ukazat na nepravilnosti nego došao kući plačući

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.