Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitani vještaci
Povratak na članak

Ponovljeno suđenje Horvatinčiću zbog smrti dvoje Talijana

Postupak je ponovno pokrenut iz formalno-pravnih razloga

Komentari 14

AK
akil
20:31 19.12.2014.

U korumpiranoj državi je sve moguće,jedini uvjet je da imaš novaca.Još ća na kraju biti krivac pok.talijanska obitelj,pa ajmo turisti navalite u što većem broju,ali pazite kad Horvatinčića nije u blizini Splita!Žalosno po tko zna koji put!

VL
GO
gogs0302
20:37 19.12.2014.

Koja svrha što se suđenje nastavlja, kad se zna kako će završiti. Sve dok su moć i bogatstvo prednost na našim sudovima, ne mora se Horvatinčić bojati zatvora, a tu su i brojni odvjetnici, vještaci koji će ga spasiti s olakotnim. Kao i mnogi poznati/tj.bogati/, koji su u prometnim nesrećama nekoj osobi oduzeli pravo na život i izvukli se s uvjetnim ili kaznama ispod zak.min. Npr. Mačešić/one2play/- pijan, velikom brzinom/ koju nisu vještačili/ projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, ali sutkinja se smilovala i nagradila ga s 2 god.zatvora- a min.je 3.

VL
Avatar rajetin
rajetin
20:35 19.12.2014.

Hoće li pravda ovaj put biti zadovoljena? Ili će novac još jedanput sve riješiti!

VL
DU
Deleted user
22:11 19.12.2014.

Sve se zna osim iznosa koji je doprinjio da pravda pobijedi

VL
TG
tri groša
10:27 20.12.2014.

Rasni kradezeovac. Arhetipski Tuđmanov tajkun. Idealan navijač Mamićeva kluba. Fuj!

VL
Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
08:32 20.12.2014.

Isuse Boze pa jel ovo moguce!? Ubije dvoje ljudi neregistriranim i tehnički neispravnim plovilom i nije u zatvoru.Gnjido od covjeka kako te nije strah Boga?

VL
Avatar eli974
eli974
21:31 20.12.2014.

e stvarno smo banana drzava!!

VL
MX
Mister X
11:21 20.12.2014.

Zašto je nagodba i isplata familiji poginulih koji milion dobro rješenje a kazna uvjetna je realna i u demokratskom svjetu se ite kako prakticira ... Čovjek starac je krenuo sa svojim vozilom da bi kao jedan od rijetkih Hrvata i i on koristio poput monogih bogatih stranaca plovidbu vožnju po našem Jadranu. Neka mi netko dokaže njegovu krivicu namjeru da je krenuo da se osramoti da si štetu nanaese ? Da je krenuo sa namjerom da če nekome rasturiti njegovo plovilo ? Dali je krenuo sa namjerom da si pokvari dan život sebi svojoj familoji djeci poznatima i nepoznatima ? Dali je krenuo da ubije nekoga bez veze ? Dali je krenuo toga dana sa namjerom da ubije dvoje stranaca koje nikada u životu nije vidio poznavao .. A kriv je koliko je kriv što se je to njemu dogodilo da se tako dogodilo ... Je kriv je sada dali bi djeca poginulih bila sretna ako ga se zatvori na 10 godina ? Nebi li bila duplo sretnija na 20 a tek na 100 onda bi bila presretna i rekli bi super straci su se isplatili ! Šta bi postigli i koliko to pomaže kome ? On zatvor miliona nema odštete od njega direktno .. Jedino osiguranje ako nešto plati nakon goooodiiina ... Jeli poštena kazna kad naljevaš sumpornu kiselinu u usta nevinome civilu namjerno i sat kasnije ubiješ čovjeka koji leži u mukama .. Da te osude 20 godina kasnije i samo 8 godina za x takvih ili sličnih sudbina ... Šta je pravedna kazna tu ?

VL
MX
Mister X
11:30 20.12.2014.

Imali smo slučaj sa Čačićem nudio je sirotinji tamo koji milion za "grijeh" nesretni slučaj prometnu nezgodu sa poginulima ... Mađari su ga oslobodili ali Hrvatski novinari su ga osudili i intenzivno se trudili da se "ubojica" kazni svojom propagandomndom morao je u zatvor da bi bili neki sretni .. Nije se nagodio sa familijom da im da keš jel su mislili vjerovali da če ga se osuditi na 20 godina . Svoj dug je tako podmirio i zdravo... Familija je poginulih sad presretna i dalje gladna !

VL
PR
propalismoFranjoskroz
22:15 19.12.2014.

Vjeko Kobešćak,Ena Begović,Aki Rahimovski....sve je to isto......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.