Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranački izbori
Povratak na članak

Poništena Izborna skupština za riječki HDZ zbog viška listića

Pojavilo se oko 30-tak glasova više nego li je verifikacijska komisija utvrdila broj izaslanika na početku Skupštine

Komentari 11

VO
Volpi
17:06 31.03.2012.

Šeks opet bezuspješno provodi izborni inženjering za njegovu voljenu Jacu.Ovo postaje svakim danom sve veća lakrdija,a Jaca se pravda da je ona za demokraciju.Ako je ovo za nju demokracija onda smo mi ostali ovce hmmm kada bolje razmislim kada je bila na vlasti tako nas je i tretirala.

VL
IV
ivanka78
17:36 31.03.2012.

Još jedan pokušaj malverzacija koji je došao od strane Kosor.Ali bliži se i njezin politički kraj...Izgubila je na Predsjedničkim izborima,na parlamentarnim je HDZ-u priredila totalni fijasko,sada će izgubiti i na unutarstranačkim.Sramoti samu sebe,umjesto da se na dobrovoljno povuče iz politike i po prvi put na taj način učini korist ovome ispaćenom narodu!

VL
MY
mycropht
22:13 31.03.2012.

U HDZ-u varaju i sami sebe.Kad će više nestati u bespućima povijesne zbiljnosti.

VL
IM
immortella
22:26 31.03.2012.

Kad je skupština počela, trebali su zaključati vrata, pa tko je stigao, stigao je. Uostalom, čemu služe vjerodajnice i izborno povjerenstvo, koje zaključuje koliko je sukpštinara nazočno? Očigledno je da izbori nisu dobro organizirani, ali ništa čudno, kad se zna da ih je organizirao čovjek, za kojeg se danas čulo da je zapravo bio ubačeni SDP-ov čovjek, zbog čega riječki HDZ nikad nije ni bio nekakva oporba SDP-u.

VL
LI
liburnik
09:37 01.04.2012.

Koja banda, svoga kriminalnog ponašanja, laganja, naještanja ne mogu se osloboditi ni u opoziciji, što su tek radili na vlasti..........nula od stranke, nula od članova........

VL
LI
liburnik
09:39 01.04.2012.

Što se može očekivati ako ovakvi dođu na vlast.......

VL
SE
seizmolog
10:55 01.04.2012.

Jacin inženjering je bio na djelu i u Rijeci.Još jedan dokaz da je došlo vrijeme smjene vlasti unutar HDZ-a.Vrijeme je za mlade ljude.Jaca,Kosor,Milinović mogu nam samo osigurati afere i lopovluke.

VL
IM
immortella
10:59 01.04.2012.

Liburnik pa ovakvi i jesu na vlasti. Jer kao što sam dolje napisala, taj koji je organizirao izbore i zbog kojeg HDZ u Rijeci nikad nije kontrirao SDP-u, je ubačen iz SDP-a u HDZ kako bi ga onesposobio, a ovo je upravo jedan od dokaza za to. Da je tome tako, to mi je ispričao jedan SDP-ovac, hvaleći se i pitajući me zar nisam znala za to. Naravno, šuškalo se da tom vođi HDZ-a obiteljsko porijeklo seže duboko u jugoslavensku povijest i da je čudno da je na čelu HDZ-a osoba takvog profila.

VL
IM
immortella
11:03 01.04.2012.

01.04.2012. u 10:55h seizmolog je napisao/la: Jacin inženjering je bio na djelu i u Rijeci.Još jedan dokaz da je došlo vrijeme smjene vlasti unutar HDZ-a.Vrijeme je za mlade ljude.Jaca,Kosor,Milinović mogu nam samo osigurati afere i lopovluke. ---------------------------------- Jadra s ovim nema apsolutno nikakve veze, to je rezultat sprege Sanadera, Ježića i sadašnje SDP-ove vrhuške. U Rijeci je to javna tajna, čak se sada SDP-ovci hvale kako su sami ubacili dotičnog gospodina na čelo HDZ-a! Po oprobanim jugo-metodama ubacivanja špijuna koji će razbucati stranku. Isto tako su ubacili u \"Katarinu Zrinski\" u Rijeci ženu koja je rastepla zajednicu žena. Prije njenog dolaska u Katarinu, Zajednica je odlično funkcionirala i razmahala se po PGŽ-u, a kad su došli ubačeni elementi u Katarinu, sve se rasulo, pa sad ni traga ni glasa od toga. O tome je znala i Jadranka Kosor, ali nije reagirala kako treba, tj. nije ta upozorenja shvatila ozbiljno. Pa sad ima to što ima.

VL
IV
ivanka78
15:25 01.04.2012.

Ovakve sitnim spletkama Kosor pokusava dobiti svoje delegate i ovakvim putem ušićati si koji glas više,iako nema nikakve sanse na izborima

VL
PO
posavac
18:56 01.04.2012.

Dr Srdoč je sve rekao koliko zna politiku kada je spomenuo svoje protukandidate svojim protivnicima. Najbolji primjer da radi po nalozima tzv. hadezeovaca dr Šustića i dr, a to bi bio zapravo nastavak politike SDP-a Rijeke. Predlažem kandidatima Biondiću i Buriću da se dogovore, preuzmu HDZ, vrate mu dignitet u Rijeci, i konačno da vodstvo HDZ-a Rijeke nije produžena ruka SDP-a, konkretno, dr Alan Šustić i ŽELJKO JOVANOVIĆ, koji kreiraju zajedničku politiku u Rijeci, a dr Srdoč je morao istaknuti kandidaturu po nalogu dr Šustića,karijera a ne HDZ. imamo slike zajedničkih ručkova dr Šustića i JOVANOVIĆA, a poznata je izjava nedjeljom u 2 kada je Jovanović izjavio da mu je jedan od boljih prijatelja dr Šustić, zato Biondiću i Buriću zajedno do pobjede, sretno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.