Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ponašanje Ive Josipovića podsjeća na devedesete

Što radi Josipović? Ne propituje kako je moguće da se u medijima nađe takav dokument, tim više što je on ustavno suodgovoran za rad sigurnosnih službi.

Komentari 20

AM
ameris
15:31 03.03.2014.

U zemlji gdje se večina stanovništva smatra vjernicima,gdje više od polovice sebe deklarira kao aktivni vjernik,jedan visoko rangiran crkveni velikodostojnik (biskup) javno, jasno i glasno proglašava samo vodstvo zemlje ( Hrvatske,dakako ) " sinovima UDBA-ških šefova i najvećih zloćinaca " ! Što radi ta prozvana crvena zgadija dan poslije ? Uvukla se u pljesnive mišje rupe i liže rane misleći ,neka ih,neka galame,vrijeme će sve anulirati ,nitko nam ništa ne može ! Naravno da ,više ,ne mogu guranjem glave u pijesak zaobići svoju odgovornost !Neka kažu da nisu to oni na koje misli biskup Vlado Košić ! Neka kažu da nisu sinovi UDBA-ša ! Neka kažu da nisu sinovi okorijelih komunista ! Zašto šute ?

VL
DO
domoljubxy
14:27 03.03.2014.

Udba i kos vladaju Hrvatskom preko njihovih sinova i dakako preko ovakvih politićara koji Hrvatsku nisu nikada željeli oni su narod prevarili ali to će im se vratiti u glavu i zas to će pred ovim narodom morati odgovarati

VL
MR
MrkiMedo
15:13 03.03.2014.

Jos jedan odlican tekst. Josipovic se do sada klonio zescih konfrontacija, zeleci biti predsjednik i lijevih i desnih, koliko je to uopce moguce. Mislim da sada pomalo gubi zivce i na vidjelo izlazi njegovo pravo lice i nesposobnost prepoznavanja i vrednovanja aktualnih problema i prioriteta.

VL
PI
piko007
09:08 04.03.2014.

Predsjedniku je očito jedino važno kako da dobije novi mandat. Pri tome neće birati sredstva da ostvari svoj cilj. Jedino što prljavu kampanju izvodi blagim, uljudnim rječima. Pa onda može izgledati da to nije tako prljavo.

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
07:23 04.03.2014.

Despot se cudi ,niste nakon 3 godine shvatili poruku i namjeru ove vlade?Vlada je klika koja je prespavala 91-95 oni su tada zavukli pod zemlju i cekali da vide kako ce rat zavrsiti.Sad kad su cistom igrom slucaja uz pomoc Britanije dosli na vlast pokazuju ono sta su zeljeli, novu Jugoslaviju.Oni nam pokazuju na sve moguce nacine,dovodenjem brene na tv i ostalih manifetluka.Nemojte se cudit i trljati oci kao da ste se sad prespavali kad vidite rat na ulicama Hrvatske,kao u kijevu ,budimo spremni da preduhitrimo novu Jugoslaviju.!!

VL
Avatar sayla 007
sayla 007
21:51 03.03.2014.

Ja bih rekla da je zemlja ostala u 40-ima, 90-e su premoderne za ove.

VL
DI
Diplomat2
08:30 04.03.2014.

Gosp. Despot, svaka vam cast i cestitam na ovakovom pisanju.Samo nastavite tako, jer "kukolja" ima u svakom zitu, a pogotovo u komunistickom.Bilo je prerano da ih se pusti na vlast ali mislim da su i biraci to sada shvatili!

VL
ĆA
ćaćaća
12:19 04.03.2014.

čim nam dejan jović pregledava sve državne tajne jasno kamo ova država srlja..jović je inače proglašen jednim od 10 najutjecajnih srba u svijetu..

VL
KO
komentar59
10:33 04.03.2014.

crvena banda

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
09:15 07.03.2014.

ameris Ako si oženjen, jesi li ispunio sva obećanja data prije braka? Ako nisi, izvršio si zločin. Nezadovoljstvo građanja stanjem gospodarstva nije prouzročio predsjednik države, pa je zločin optuživati nevine. Narod kaže. Nije se još rodio ko je svima ugodio.Uvijekijek će biti nezadovoljnika, a zločin je nezadovoljstvo jednih koristiti kao poziv na rat sviju. Ako svatko ima pravo na svoje mišljenje, zašto bi to moje pravo bilo zločin? Isto tako je zločin protiv zdravog razuma tvrditi da predsjednik jedne države radi na uništenju vlastitog naroda. Tvoje mišljenje je u skladu sa strankom koja želi svrgnuti ovu vlast i postaviti sebe. Vrlo prozirno.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
11:38 05.03.2014.

Ovoj vladi je jedini nedostatak što se nisu izjasnili kao katolici.Onda bi ju svi hvalili. Ako pobijemo sve sinove udbaša, komunjara i ustaša, tko će imati i kakve koristi od onih preostalih desetak hrvata? Treba kažnjavati zločince.

VL
Avatar hucika
hucika
20:51 03.03.2014.

ovakvi diletanski tekstovi podsjećaju još više na 90e..

VL
LE
Lelia
10:00 04.03.2014.

Kako zgodan Despotov manevar, ali beskrajno proziran svakom s trunkom mozga. Zamazivanje očiju i skretanje pozornosti s karamarkovsko-hadezeovskog doslovno prestrašnog igrokaza iz Omiša kojem je jedva i teškom mukom posvetio jednu jedinu rečenicu i nježni 'prigovor' kako se vrh stranke nije 'snašao' i dovoljno ogradio od uzvika o Kevinoj jami i pogrda, prigodno 'zaboravljajući' ne samo da se nije ogradio, nego se šef HDZ-a štoviše oduševio njima, radosno zahvalio i izrazio želju da je takvih što više, čime je izravno potaknuo na isto sve 'domoljube' koji bi svoje sugrađane drugog političkog opredjeljenja ubijali i bacali u jame, u najboljoj zločinačkoj maniri iz drugosvjetskoratovske prošlosti. Prestrašno. Dakle, nakon što se ni slovom nije osvrnuo na izjave od kojih su svakom normalnom vjerojatno zgadile život i uzrokovale nelagodne trnce u kralježnici, Despot odrađuje posao skretanja pozornosti, pa napada Josipovića, zato što se drznuo blago se obraniti od hadezeovskog poziva na jamsku eliminaciju njega, njegove obitelji i 'sličnih', te zato što se netko drznuo objaviti u medijima nešto loše o predragom Karamarku. Eto, Despota nije jako ubola u oko i mozak ni retorika s HDZ-ova skupa u Omišu, ni eventualna ugroza i kompromitacija hrvatske nacionalne sigurnosti, ne zanima ga jesu li napravljeni ozbiljni propusti u Karamarkovu kadroviranju 'Službi', ne zanima ga ništa što je stvarno važno, zanima ga samo upiranje prstom i optuživanje Josipovića za curenje informacije o Karamarkovim navodnim privatnim igrama s hrvatskim tajnim službama. Ma bravo. Treba samo zamisliti kakva bi bila reakcija ovog kolumnista, da su se, recimo, onakvi povici, zadovoljstvo i odobravanje predsjednika (vrha stranke i svih nazočnih) čuli npr. na skupovima SDP-a ili neke druge 'ljevije' stranke. Mogla bih se okladiti da bi dotični napunio kolumnu užasnutim zgražanjem, galamom o zločinačkoj organizaciji i zahtjevom da 'institucije odrade svoj posao'...

VL
HP
hrvoje penava
17:26 03.03.2014.

a što ne napišete biskupu Košiću, karamarku, markićki i ostalima da se ponašaju kao da su 90te?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.