Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaže Indigo

Pomozite Leonu i omogućite mu zdrav život!

Leon labrador
27.10.2014.
u 09:52

Sumnja se na ozbiljan problem s crijevima zbog kojeg Leon trpi velike bolove, što je najčešća posljedica dugotrajne izgladnjelosti, ali se još uvijek ne zna točna dijagnoza

Leon je crni labrador, pronađen kako tumara ulicama Slavonskog Broda iscrpljen, gladan, sa svega 20 kg težine, ali od prvog trenutka izuzetno umiljat, poslušan i zahvalan za svaki znak pažnje.

Volonteri za zaštitu životinja Indigo sklonili su ga na sigurno i unatoč brizi, njegovo se stanje pogoršalo te je dodatno smršavio. Isključene virusne i zarazne bolesti, uzet je uzorak za pretrage u Njemačkoj. Sumnja se na ozbiljan problem s crijevima zbog kojeg Leon trpi velike bolove, ali se još uvijek ne zna točna dijagnoza.

Jedino što se sigurno zna jest da je Leon pas s posebnim potrebama i da će trebati veliki trud kako bi ozdravio. Trenutno se Leon nalazi na Odjelu za interne bolesti Veterinarskog fakulteta, na cjelodnevnoj je infuziji i terapiji, a uz to se obavljaju daljnje pretrage i čekaju nalazi iz Njemačke.

Za njega se svakodnevno bori cijeli tim liječnika. Leon hitno treba pomoć svih nas kako bi ozdravio jer su troškovi stacionara u kojem se nalazi, pretraga i liječenja veliki, a Leon je napušteni pas bez vlasnika. Stoga ovim putem upućujemo apel svim ljubiteljima životinja, skupimo se u što većem broju i pomozimo Leonu. Omogućimo mu liječenje i ozdravljenje kako bi proživio svoj život sretan i zdrav.

Ukoliko želite pomoći Leonu molimo vas da svoju donaciju pošaljete na:

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja 'Indigo'

IBAN: HR1123600001102382959 SWIFT: ZABAHR2x Zagrebačka banka, Zagreb

S obaveznom naznakom: " ZA LEONA"

>> Udruga za dobrobit i zaštitu životinja proslavila 1. rođendan!

Komentara 3

ST
stefandecanski
11:22 27.10.2014.

kako iz Srbije donirati novac? posto vidim da vi hrvati i niste neki ljubimci zivotinja...

MT
mile the king
19:09 28.10.2014.

eutanazija... kakve su ovo fore sa mucenjem, fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije