Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pročitan iskaz F. Borasa
Povratak na članak

Pomogao klijentima da dođu do Protege

Florijan Boras, bivši saborski zastupnik te član Visokog časnog suda HDZ-a, pojavio se jučer na zagrebačkom Županijskom sudu kako bi svjedočio u nastavku suđenja Josipu Protegi i ostalima optuženima u aferi Bankomat.

Komentari 1

OB
Objektivno...
08:55 11.09.2014.

... a zašto taj Protega lijepo ne uzme korektor i sve što mu ne paše jednostavno - prekreči. Pa tako se burajz kreči na Županijskom sudu u Osijeku. Prekrečiš i umjesto prekrečenoga ti se zaposli kćerkica v.d.predsjednika Suda.S obzirom da sadašnji predsjednik suda ne zna i ne zanima tko je to krečio za vrijeme njegovog prethodnika, ja mislim da su to popodne krečile spremačice. Ko u bjelovarskoj bolnici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.