Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNICI

Pomlatio se u kafiću pred vlastitom djecom

29.01.2009.
u 01:06

SLAVONSKI BROD - U utorak oko 19 sati 23-godišnjak iz zapadnoga dijela brodskog Posavlja pri preuzimanju svoje dvoje malodobne djece vrijeđao je 24-godišnju suprugu, s kojom inače vodi brakorazvodnu parnicu, a nakon svađe smjestio je djecu, mlađu od pet godina, u automobil i otišao u obližnje selo u ugostiteljski objekt.

Ondje je susreo 30-godišnjeg poznanika i zatražili su piće, a kako im ga konobarica nije htjela dati, počeli su je vrijeđati i fizički su na nju nasrnuli. U obranu konobarice stao je 42-godišnji gost, ali su ga dvojica nasilnika prvo izvrijeđala a potom i izudarala šakama po glavi i tijelu nanijevši mu lakše ozljede. Nakon toga su zajedno s djecom, koja su sve to promatrala, napustila lokal, ali ih je policija ubrzo presrela na cesti i privela, a djecu zbrinula kod bake i majke.

Na osnovi sudskog naloga, pretražena je kuća 30-godišnjaka i tom prilikom pronađena je poluautomatska i malokalibarska puška te 14 komada streljiva koje je 55-godišnji otac 30-godišnjaka ilegalno posjedovao. Istražni je sudac 23-godišnjaku i 30-godišnjaku odredio petnaestodnevno zadržavanje u zatvoru u Požegi, a 55-godišnjak će kazneno odgovarati zbog nedopuštenog držanja oružja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije