Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karasovići

Pomahnitali Estonac vilama pokušao ubiti carinika i policajca. Okršaj snimio i objavio

estonac
Foto: Twitter
1/2
16.07.2015.
u 14:12

Estonac je nakon intervencije sproveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran zbog svog zdravstvenog stanja

Pomahnitali Estonac (43) jučer je na  graničnoj kontroli na GP Karasovići, oko 14.20 sati, napao je carinskog službenika u kamper-vozilu estonskih nacionalnih oznaka, pokušavši ga ubosti vilama što je ovaj izbjegao iskočivši iz kampera, nakon čega se Estonac  zaključao u vozilu.

Potom se Estonac popeo kroz otvor na krovu, skinuo sa sebe svu odjeću i počeo vrijeđati i prijetiti smrću policijskom službeniku koji je s njim pokušao pregovarati oko izlaska iz vozila, da bi nakon toga i policijskog službenika gađao vilama, što je on uspio izbjeći.

Postupajući po nalogu nadležnog suda za pretragu vozila, policijski službenici ubacili su u vozilo kemijsko sredstvo (suzavac), nakon čega je 43-godišnjak istrčao iz vozila i pokušao pobjeći, ali je odmah uhićen uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje te je sproveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran zbog svog zdravstvenog stanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv državljanina Estonije bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  

Estonac je cijeli okršaj snimio, fotografije i videa objavljivao na Twitteru. 

 

 

 

 

 

 

>> Zajedno su tražili partnere, a dok je suprug radio, ona je išla ljubavniku

Komentara 19

DU
Deleted user
15:52 16.07.2015.

Koji Normalan covijek prelazi granicu sa vilama?

DU
Deleted user
16:59 16.07.2015.

U ozbiljnoj državi zbog ovakvog ponašanja pokusao bi metak.

Avatar million
million
17:08 16.07.2015.

Budalu je trebalo ucmekat za opomenu drugim provokatorima da im ne pada vise na pamet u hrvatskoj radit sta god im se pozeli mimo zakona ! U njemackoj , austriji , italiji ili svicarskoj bi ga ucmekali odmah kao bijesnu dzukelu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije